به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، محمد صالح خالقی با بیان اینکه کار اصلی دفاتر فن بازارها توسعه بازار فناوری است، گفت: اگر در اکوسیستم فناوری مبادلهای انجام شود، دفاتر فن بازار و کارگزاران تجارت فناوری تسریع و تسهیل این مبادلات را انجام میدهند. این مبادلات اعم از فروش محصولات فناورانه و های تک، جمع آوری سرمایه برای اختراعات و استارت آپ ها و همچنین موضوع انتقال دانش فنی و رفع نیازهای فناورانه با استفاده از توان داخلی است.
دبیر شبکه فن بازار ملی ایران ادامه داد: در نظر داریم امسال برنامههای بینالمللی در شبکه فن بازار ملی هم داشته باشیم. البته دستیابی به این هدف مورد نظر زمانبر خواهد بود، ولی در تلاش هستیم ارتباطات بینالمللی کارگزاران تجارت فناوری با کارگزاران دیگر کشورها بیشتر شود.
او ادامه داد: ما در صدد هستیم در طرح بینالمللی شبکه ملی فن بازار، فرصتهای صادراتی خودمان را به دیگر کشورها معرفی و فرصتهای سرمایه گذاری را از سرمایه گذاران دیگر کشورها برای کشور جذب کنیم. هدف ما کمک به اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور برای جذب سرمایه و دانش علمی است.
دبیر شبکه ملی فن بازار کشور گفت: تاکنون بیش از هزار میلیارد تومان گردش مالی داشتهایم. اما ذکر این نکته مهم است که تنها در یک سال گذشته، توانستیم با کمک کارگزاران تجارت فناوری و مدیران فن بازار حدود ۵۰۰ میلیارد تومان گردش مالی داشته باشیم. مجموعه این مبالغ در بازاریابیهای محصولات فناورانه و سرمایه گذاریهای لازم برای استارت اپ ها، اختراعات و شبکه نوآوری کشور بوده است.
خالقی گفت: نسبت هزینه به این گردش مالی بیش از ۱۵۰ برابر بوده یعنی ما با هزینه بسیار کمتر گردش مالی مورد نظر را رقم زدهایم و درآمدها بیش از ۱۵۰ برابر سرمایه گذاری ها بوده است.
وی گفت: تا کنون ۵۰ شرکت کارگزاری با فن بازار ملی ایران همکاری کرده و تلاش داریم تا انتهای سال این عدد به ۷۰ کارگزار برسد.
نظر شما