۲۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵

معاون آبفا خبر داد؛

۱۸۶ هزار کیلو گاز گلخانه‌ای در تهران به برق تبدیل شد

۱۸۶ هزار کیلو گاز گلخانه‌ای در تهران به برق تبدیل شد

معاون بهره‌برداری شرکت فاضلاب تهران از تبدیل ۱۸۶ هزار کیلوگرم گاز گلخانه‌ای متان به برق، توسط چهار واحد ۵ مگاواتی، در بزرگترین نیروگاه بیوگاز کشور خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، با اشاره به اینکه برق تولید شده در این نیروگاه از گاز حاصل از تصفیه پساب است افزود: گاز متانی که در فرایند تصفیه فاضلاب تولید می‌شود در نیروگاه chp (تولید همزمان برق و حرارت) به برق تبدیل شده و علاوه بر تزریق به شبکه برق در تصفیه خانه نیز استفاده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این نیروگاه شامل ۴ واحد با توان تولید ۵ مگاوات ساعت در روز است گفت: تصفیه خانه جنوب تهران ۷۰ درصد برق مورد نیاز خود را از این نیروگاه گرفته و فقط ۳۰ درصد را از شبکه سراسری خریداری می‌کند که این روند در زمان اعمال محدودیت‌های سراسری در کشور، مانع از بروز خاموشی در تابستان امسال در تصفیه خانه شده است.

معاون بهره برداری شرکت فاضلاب تهران با بیان اینکه تصفیه خانه جنوب تهران روزانه ۵۰۰ هزار مترمکعب پساب را در اختیار کشاورزان دشت ورامین قرار می‌دهد ادامه داد: یکی از بخش‌های تصفیه فاضلاب بخش هوازی است که اگر فعالیت این بخش به دلیل قطعی برق متوقف شود بوی بد و شدیدی متساعد خواهد شد که آلودگی محیط را به همراه دارد.

احتشامی گفت: احداث این نوع نیروگاه از ایجاد خسارت در لایه ازون جلوگیری خواهد کرد، زیرا برای تولید برق باید از گازهای گلخانه‌ای استفاده کرد بنابراین این گازها به محیط وارد نمی‌شوند.

وی با اشاره به اینکه برق تولیدی این نیروگاه بصورت تضمینی خریداری می‌شود افزود: هر کیلووات ساعت برق این نیروگاه با قیمت ۱,۴۰۰ تومان به شرکت ساتبا فروخته می‌شود.

کد خبر 5329715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۶:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
      0 0
      خیلی طرح عالی است، اینگونه طرح ها را در همه تصفیه خانه های فاضلاب در سراسر کشور اجرایی کنیم، بسیار راه گشاست، استفاده از روش های نوین و تجدید پذیر و اتمی برای تولید برق در جهت صرفه جویی در مصارف داخلی نفت و گاز و صادرات بیشتر نفت و گاز تولیدی با ارزش افزوده توسط پالایش و پتروشیمی بسیار راه گشاست