یدالله سلطانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص جزئیات اجرای این پویش اظهار کرد: این روزها یکی از مهمترین دغدغههای جوامع بشری بی آبی است، روشهای متعددی برای حل کردن این موضوع ارائه شده است که یکی از آنها استفاده از آب خاکستری است.
وی افزود: حجم زیادی از آبی که در طول روز مورد استفاده قرار میگردد آن چنان آلوده و کثیف نیست که دیگر نتوانیم از آن استفاده کنیم به طور مثال آبی که در روشوییها مورد استفاده قرار میگردد با یکسری فرآیندهای ممکن به آب قابل استفاده مجدداً تبدیل میشود.
سلطانی اظهار کرد: با توجه به تحقیقاتی که در این زمینه صورت گرفته است امروزه از آب خاکستری در بسیاری از کشورهایی که با کمبود آب نیز مواجه هستند نیز انجام میگیرد و تا حدودی توانسته اند مشکل بی آبی را نیز برطرف سازند. متأسفانه یکی از اشتباهات رایج که در بسیاری کشورها از جمله ایران هم صورت میگیرد استفاده از آب شرب برای آبیاری مزارع، پارکها و سرویسهای بهداشتی عمومی است که خود این عامل باعث هدر دادن بخش عظیمی از منابع آب شرب و تصفیه شده کشورمان میشود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوی، بازگردانی آب و استفاده مجدد از آب تصفیه شده، صرفه جویی در مصرف آب شرب، صرفه جویی در هزینههای مصرفی، امکان آبیاری فضای سبز به صورت خودکار و با زمان بندی مشخص، جلوگیری از اتلاف آب، به خصوص در مکانهای عمومی مانند مدارس، ادارات و مجتمعهای مسکونی، کاهش میزان مهاجرت از روستاها و شهرها و بهبود وضع زندگی مردم و عدم گرفتی لولهها به دلیل غلظت پایین مواد آلی از مزایای استفاده از آب خاکستری دانست.
وی با اشاره به اینکه در این پویش برنامههای متنوعی اجرا خواهد شد افزود: در راستای این پویش اولین جشنواره نمایش خیابانی با موضوع آب خاکستری و مدیریت مصرف آب برگزار خواهد شد.
سلطانی به دیگر برنامههای این پویش اشاره و تصریح کرد: ساخت و پخش موشن گرافی، انمیشن، برنامههای فرهنگی شصت ثانیهای و … از اهم برنامههای پویش است.
نظر شما