۶ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۱۴

آیا شما هم احساس می‌کنید چهره‌تان در دوربین سلفی بد است؟

تصاویر از آنچه در دوربین سلفی می‌بینید، زیباتر است!

تصاویر از آنچه در دوربین سلفی می‌بینید، زیباتر است!

با شیوع کرونا و شروع قرنطینه، استفاده از دوربین سلفی برای شرکت در جلسات و کلاس‌های آنلاین بیشتر شد که این موضوع پیامدهایی را در پی داشت. «مجله مهر» در این گزارش به این پیامدها پرداخته است.

خبرگزاری مهر؛ گروه مجله _ مرضیه کیان: به طور متوسط بعد از عکاسی با موبایل یا دوربین دیجیتال، چند عکس با یک ژست ثابت در گالری‌ها ذخیره می‌شود که بنا بر انتخاب فردِ سوژه عکاسی، تعداد زیادی از آن‌ها بر اساس تفاوت‌هایی که شاید تا گفته نشود به چشم نیاید، پاک می‌شود! در عکسی سایز بینی مسئله‌ساز است و در عکسی دیگر ریز افتادن چشم‌ها، شاید هم دیده شدن برخی چین و چروک‌ها در گوشه چشم و روی پیشانی و خط خنده باعث پاک شدن برخی عکس‌ها شود.

با شیوع کرونا و شروع قرنطینه که منجر به برگزاری کلاس‌های دانشجویان و بسیاری از جلسات اداری به صورت ویدئو کنفرانس و آنلاین شد، مواجهه افراد با دوربین سلفی و دیدن چهره از دریچه لنز جلوی موبایل بیشتر از قبل اتفاق افتاد؛ در این وضعیت نه این امکان وجود دارد که فردی از زاویه دورتر دوربین را تنظیم کند و نه از بین ویدئوهای ضبط شده یک ویدئو گلچین و ارسال شود.

در این حال است که همه ایرادهای نداشته به چشم می‌آید و شاید بزرگی سایز بینی از هر چیزی بیشتر خودنمایی کند.

ایراد از دوربین سلفی است، به تنظیمات صورت خود دست نزنید

در دو سال گذشته با افزایش احساس نارضایتی کاربران فضای مجازی از چهره‌های‌شان، تعداد مراجعه کنندگان به کلینیک‌های زیبایی نیز افزایش پیدا کرد که این موضوع تنها به ایران محدود نمی‌شود و تقریباً تمام دنیا را درگیر کرده است؛ از بوتاکس خط‌های پیشانی و لیفت شقیقه در بالاترین نقطه صورت گرفته تا بلفاروستی پلک بالا و پایین و جراحی بینی و فیلر خط خنده و تزریق ژل و چربی به گونه و جراحی بوکال‌فت و انواع زاویه‌سازی‌ها در فک و چانه!

اما واقعیت غیر از آن چیزی است که تصور می‌شود؛ چرا که تحقیقی در این زمینه صورت گرفته و نشان داده بینی مردان در تصاویر سلفی ۳۰ درصد و زنان ۲۹ درصد پهن‌تر از اندازه واقعی به نظر می‌رسند.

تصاویر از آنچه در دوربین سلفی می‌بینید، زیباتر است!

برای متخصصین علم عکاسی این نتایج کاملاً قابل پیش بینی و بدیهی است. اکثر قریب به اتفاق دوربین موبایل‌های هوشمند مجهز به لنزهایی با گشادگی دیافراگم بالا هستند و عکاسی از نزدیک با لنزهای واید موجب ایجاد اعواج در تصویر به خصوص در مرکز آن (یعنی موقعیتی که در اکثر موارد بینی فرد قرار می‌گیرد) می‌شود.

به عبارت دیگر، یک عکاس حرفه‌ای به هیچ وجه از گشادگی دیافراگم زیاد برای عکاسی پرتره و فاصله نزدیک استفاده نمی‌کند.

کاربرانی که اثر اعوجاج سلفی را تجربه کردند تمایل به انجام جراحی بینی دارند حال آنکه مشکل از بینی‌شان نیست و اندازه بینی نرمال است.

ناگفته نماند که اگرچه جراحی زیبایی بینی بعد از شیوع ویروس کرونا و برگزاری جلسه‌های آنلاین بیشتر شده، اما پیش از این هم چالش عدم زیبایی در عکس‌های سلفی وجود داشت، تا جایی‌که ۵۵ درصد از عمل‌های زیبایی در سال ۲۰۱۷ به این خاطر انجام می‌شد که افراد می‌خواستند در عکس‌های سلفی بهتر به نظر برسند.

توهم نازیبایی در عکس‌های سلفی عالَمگیر است

طبق مواردی که در مطالب مرتبط با این سوژه در جستجوی گوگل به چشم می‌خورد، می‌توان قرص و محکم گفت که چند دقیقه معطلی قبل از تماس‌های تصویری یا پیش از شروع کلاس‌ها و جلسات آنلاین به خاطر داشتن وسواس بیش از حد، جهت خوب به نظر رسیدن مقابل دوربین سلفی، به یکی از حساسیت‌های مسری بین کاربران فضای مجازی تبدیل شده و با این حساب نباید با تردید بی‌مورد و صرف قضاوت شدن از طریق عکس‌های سلفی، زیر تیغ جراحی‌های زیبایی عجیب و غریب رفت که معلوم نیست همه آن‌ها نتیجه موفقیت آمیز دارد یا نه؟!

حالا با اینکه حصار قرنطینه تا حد زیادی شکسته شد و اوضاع تقریباً به روال سابق برگشته، باید جبران تأثیر منفی دوربین‌های سلفی را که همچنان پابرجاست، با افزایش فاصله دوربین سلفی از صورت که باید حدود یک و نیم متر باشد و انجام آن تنها با پایه‌های سلفی امکان پذیر است تا اعوجاج را کمتر کند، انجام داد یا این امر را به فرد دیگری که در قامت عکاس می‌ایستد، محول کرد و مثل گذشته از زوایای مختلف اجزای صورت را مورد ارزیابی قرار داد.

کد خبر 5335766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha