به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشست خبری هشتمین دوره سوگواره ۷۲ خط اشک ویژه دانشگاهیان سراسر کشور، صبح امروز برگزار شد.
حسین نظری به سوابق برگزاری سوگواره ۷۲ خط اشک در دیگر دانشگاههای سراسر کشور اشاره کرد و گفت: پیش از این دانشگاههای پیامنور، اصفهان، علامه طباطبایی و... میزبان سوگواره بودند و امسال نیز قرعه به نام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتاد.
دبیر دانشجویی و مسئول دبیرخانه هشتمین سوگوارهی ملی ۷۲ خط اشک ویژه دانشگاهیان سراسر کشور با اشاره به استقبال خوبی که در این دوره از سوگواره شده است، عنوان کرد: با توجه به فراخوانی که از مهرماه در بین دانشگاهیان اعلام کرده بودیم، تا امروز بیش از ۲۰۰ آثار به دبیرخانه ارسال شده که نکته قابل توجه آن ارسال آثار از دانشگاههای خرد و استان و شهرهای کوچک کشور است. البته باید بگویم که دانشگاهیان تا یک هفته دیگر فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند.
حجت الاسلام والمسلمین فرهادزاده نیز با اشاره به سالروز درگذشت قیصرامینپور هنرمند فقید و شاعر آئینی کشورمان، درباره برگزاری چنین محافل آئینی در دانشگاهها گفت: شعر و اشعار آئینی یکی از ابزار مورد توجه است و این باعث افتخار ماست که توفیق برگزاری این دوره از سوگواره نصیب دانشگاه ما (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) شده است.
وی افزود: بدون شک همه دوستانی که در این مسیر زحمت کشیدهاند و دستی در این جریان دارند، جدای از اینکه وظیفه سازمانی است، به حتم مورد توجه اهلبیت علیه السلام و دیگر ائمه اطهار علیهما السلام قرار میگیرد.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با تاکید بر اثرگذاری شعر و جذابیتش در بین مخاطبان و همچنین نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی به انتقال پیام با زبان هنر بیان کرد: بهترین عمل برای ماندگاری یک پیام، جذابیت آن است، تا نفوذ و ماندگاری بیشتری در بین مخاطبان داشته باشد. هنر بهترین وسیله برای انتقال این زیبایی است.
رئیس همایش هشتمین سوگواره ۷۲ خط اشک، با بیان اینکه این اولین دورهای است که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چنین برنامهای برگزار میشود، یادآور شد: انشالله برای نشر بیشتر اشعار و دیده شدن استعدادهای دانشگاهیان، بستری را در فضای مجازی برای این عزیزان فراهم خواهیم کرد و قول پیگیری را در این نشست خواهم داد، همچنین مجموعه اشعار این عزیزان گردآوری خواهد شد و زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به چاپ خواهد رسید.
هشتمین دوره از این سوگواره شعر آیینی- مذهبی با حضور بیش از 260 دانشگاه اعم از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، وزارت بهداشت و آزاد در سطح دانشگاهیان چه دانشجو، چه استاد، چه کارمند برگزار میشود.
دانشگاهیان سراسر کشور میتوانند اشعار آیینی و عاشورایی خود را در دو قالب کلاسیک و نو تا ۱۵ آبانماه به دبیرخانه سوگواره در معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی تهران از نمایه @farhangi_bmuks در پیامرسان ایتا یا شماره تلفن ۰۹۱۱۳۹۶۸۳۹۴ در سایر پیامرسانها، ارسال کنند.
در این سوگواره علاوه بر قدردانی از شاعران برگزیده، ۵ کانون ادبی برتر دانشجویی در حوزهی شعر آیینی نیز معرفی و با اهدای جوایز از آن ها قدردانی خواهد شد.
نظر شما