به گزارش خبرنگار مهر، علویه ربابه مجتهد نجفی دانشجوی ۷۴ سالهای است که به خوبی فعل خواستن را صرف کرده و برای دومینبار در دانشگاه تحصیل کرده و کاردانی روانشناسی را به عنوان رشته دوم خود انتخاب کرده و حالا فارغ التحصیل شده است.
وی در سن ۶۰ سالگی برای رشته کشاورزی وارد دانشگاه شد و فوق دیپلم گرفت، البته همان موقع هم رکورد بالاترین سِن دانشجویی را به نام خود ثبت کرد و مورد توجه رسانهها قرار گرفت.
سرگذشت خانم مجتهد نجفی و اراده و علاقه او به تحصیل خواندنی است وقتی بدانید که او تحت تأثیر دو جمله معروف این طور عاشق علمآموزی و تحصیل شد، اولی البته شعری از سعدی است «توانا بود هر که دانا بود، ز دانش دل پیر برنا بود» و حالا علویه ربابه یک بانوی برنا است و جمله دیگر حدیث نبوی است که پیامبر فرمودند: «دانش را بیاموزید حتی اگر در چین باشد» و اینطور شد که خانم مجتهد نجفی در سن ۷۰ سالگی راهی کلاس درس دانشگاه شد.
وی افزود: با مترو تا دانشگاه پیام نور واحد شهر ری میرفته و در کلاس هم اساتید و سایر دانشجویان دوستش داشتند و اشکالات او را به خوبی برطرف میکردند حتی یکبار هم با تعریف و وصف درس و دانشگاه او باعث شده تا یک دانشجوی انصرافی مجدد به دانشگاه برگردد و درسش را ادامه دهد.
این بانوی دانشجو راجع به احساس خود در دوران دانشجویی با لحن خاص و دلنشینی، افزود: احساس من شعر شاعری بود که توانایی را در دانایی میدانست و دل پیر را با دانش، برنا! من با درس خواندن احساس پیری نمیکردم و حس میکردم جوان هستم و شاد میشدم. درس خواندن به من آرامش میداد و این طور درس خواندن را ادامه دادم.
مجتهد نجفی با اشاره به دوران جوانی خود عنوان کرد: به دلیل ازدواج، موفق نشدم درس و مدرسه را تکمیل کنم و بچهدار شدم و ترک تحصیل کردم اما سالهای بعد در مدرسه شبانه درس خواندم دیپلمم را گرفتم. شبها تا صبح درس میخواندم و دیپلم گرفتم و کنکور قبول شدم و رفتم دانشگاه.
وی که در سن ۶۰ سالگی برای نخستینبار وارد دانشگاه شده، افزود: همان زمان در برنامههای تلویزیونی هم من را دعوت کردند به عنوان مسنترین زن دانشجو و البته خبرنگاران زیادی با من مصاحبه کردند.
مجتهد نجفی که به دلیل از دست دادن همسرش مددجوی کمیته امداد است، دو دختر دارد و یکی از دختران او ازدواج کرده و یکی دیگر همراه با مادرش زندگی میکند.
وی خاطرنشان کرد: من خانهدار بودم و وقتی برای دانشگاه اقدام کردم کشاورزی را دوست داشتم و برای ادامه آن امکان اخذ لیسانس نبود و گفتند میتوانی رشته دیگری را انتخاب کنی، من هم به روانشناسی علاقه داشتم و حالا فقط دریافت مدرک و کارهای فارغ التحصیلی من مانده است.
بانوی دانشجو گفت: در رشته کشاورزی دروس ریاضی واحدهای زیادی داشت و من هم مدام اشکالات را میپرسیدم و اکثر دانشجویان من را تشویق میکردند و حتی یک دانشجویی به دوست خودش که از تحصیل انصراف داده بود من را تعریف کرد و او هم به دانشگاه برگشت.
نظر شما