میثم حجتی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر بر اساس آمار سیستم جامع الکترونیکی بیمه تأمین اجتماعی استان کرمانشاه بیش از ۹۴ درصد نسخهنویسیها به صورت الکترونیکی انجام میشود.
وی افزود: به دلیل برخی از مشکلاتی که ممکن است در شرایط خاص به وجود بیاید مثل قطعی برق، قطعی سیستم نسخهنویسی الکترونیکی و شرایط اضطراری تا سقف ۲۰ درصد امکان نسخهنویسی کاغذی نیز وجود دارد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: از سال گذشته و با آغاز نسخه نویسی الکترونیک تاکنون دفترچه بیمه تأمیناجتماعی جدید در کرمانشاه صادر نشده است.
حجتی پور گفت: در شرایط اضطراری که پزشک امکان نوشتن نسخه الکترونیکی را نداشته باشد در برگهای نسخه بیمار به همراه کد ملی نوشته میشود که این برگه حکم همان برگه دفترچه بیمه تأمیناجتماعی را دارد.
وی در خصوص نسخهنویسی الکترونیکی در استان کرمانشاه، خاطر نشان کرد: اگر این شیوه به صورت درست انجام گیرد سرعت نسخهنویسی، سلامت نسخه از نظر فیزیکی، حل مشکلات مربوط به ناخوانا بودن نسخ درمان، جلوگیری از نسخه تکراری و عدم استفاده از داروهایی که همپوشانی دارند بر طرف میشود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به رضایت بیمهشدگان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه از طرح نسخهنویسی الکترونیکی، گفت: با توجه به تازه بودن اجرای این طرح هنوز به طور کامل مورد استقبال بیمهشدگان قرار نگرفته اما با اجرای صحیح آن به مرور زمان و با نمایان شدن نکات مثبت قطعاً رضایت بیماران را در پی دارد.
نظر شما