وحید خاوه ای مدیرعامل بنیاد علوی در بازدید از خبرگزاری مهر و نشستی که به همراه معاونان خود با خبرنگار مهر داشت درباره فعالیتهای بنیاد در مناطق محرومی از جمله قلعه گنج و جزیره لارک گفت: قلعه گنج در ذهنها به عنوان منطقه محروم نقش بسته است اما این کلمه از دو بخش قلعه و گنج تشکیل شده است گنج یعنی ثروت و دارایی و قلعه جایی است که انباشت ثروت در آنجا اتفاق میافتد.
مدیرعامل بنیاد علوی گفت: در این مناطق ثروت وجود داشته است ولی اتفاقاتی افتاده که مردم آنجا از داشتههای خودشان فاصله بگیرند. منطقه قصرقند هم در استان سیستان و بلوچستان همین طور است. وقتی به ۲۰۰ سال پیش بر میگردید جزو مناطق خوب بوده اما الان جزو مناطق محروم است چون راههایی که کشیده اند باعث شده این شهرستان را دور بزند.
وی گفت: معمولاً همه مناطقی که با آنها کار میکنیم جزو مناطقی هستند که سابقه سکونت در آنها چند صد ساله است. پس لازم نیست کار عجیبی کنیم فقط کافی است مردم دارای پتانسیل موجود را تحریک کرده تا دوباره وارد فعالیتهای اقتصادی شوند چون همه آنها دارای توانایی هستند.
خاوه ای درباره فعالیتهای بنیاد علوی در جزیره لارک نیز گفت: قرار بود این جزیره قطب گردشگری شود. ما طرح هادی آنجا را انجام داده، رفت و آمد ایجاد کردیم و حتی گروه بردیم. اما متولی اصلی گردشگری اصلاً در آنجا حضور ندارد.
مدیرعامل بنیاد علوی گفت: مردم لارک نمیدانند قرار است به کدام سمت بروند زمینه سازی ها را باید استانداری به عنوان درخواست کننده انجام میداد بعد بنیاد علوی در آنجا شروع به کار میکرد. اما این اتفاق نیفتاد. به همین دلیل باید مردم لارک بخواهند که دیده شوند.
وی ادامه داد: ما باید با مردم گفتگوی بیشتری کنیم. میبایست نقش لارک در آمایش استان هرمزگان روشن شود. این جزیره ظرفیتهای گردشگری، سیاسی و نظامی دارد و مردم از جهت قومی با بقیه مناطق استان متفاوت است. اینها را باید روشن کنیم. آنجا قبل از انجام کار اجرایی به این نیاز دارد که با مردم گفتگو شود.
نظر شما