به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز راهبردی فناوریهای همگرا، دکتر علی محمد سلطانی، گفت: یکی از برنامه های این مرکز و محققان حوزه فناوری همگرا تجاریسازی محصولات این حوزه است.
سلطانی گفت: ما در حال حاضر با فناوریهای همگرا به عنوان واقعیت قطعی روبرو هستیم. تقریبا همه محصولات جدید و نوآورانه حاصل همگرایی فناوریها، از جمله انبیک هستند. این ترکیب فناوریها فرصتهای جدیدی خلق میکند و ما شاهد محصولات جدید حاصل این همگراییها هستیم.
به گفته وی، در انقلاب صنعتی چهارم و حتی پنجم نیز ما شاهد همگرایی فناوریها هستیم و به ندرت میتوان محصولی تنها از یک فناوری مشاهده کرد.
سلطانی افزود: در مرکز همگرا، اصطلاحی به نام نقاط همگرایی را تعریف کردیم که تلاقی فناوریهای نانو، بیو، علوم شناختی و IT است. در واقع میتوان با استفاده از این فناوری ها سامانه هایی در حوزه های مختلف به تولید رساند.
رئیس مرکز فناوریهای همگرا با بیان اینکه ما در حوزههای مختلف سلامت، پزشکی، امنیت و حتی صنعت خودرو نیز شاهد این سامانهها هستیم، گفت: در کشور ما این سامانهها مورد توجه بوده و استارت آپهایی نیز در این حوزه وارد شده اند.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر ما در حال شناسایی متخصصانی هستیم که در بخش توسعه محصول مشغول به کار هستند، گفت: با توجه به این که حوزههای زیستی بسیار وسیع است، ما امیدواریم در سالهای آتی شاهد توسعه محصولات جدید این حوزه در کشور باشیم.
نظر شما