۳۰ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۴۹

در توییتی؛

رابرت مالی: وقت برای حصول توافق در وین تنگ است

رابرت مالی: وقت برای حصول توافق در وین تنگ است

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز با تایید ادعای وزیر خارجه این کشور گفت که زمان کمی برای رسیدن به توافق در مذاکرات وین باقی مانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، «رابرت مالی» نمایند ویژه آمریکا در امور ایران، بر ادعاهای «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه این کشور و همتایان آلمانی و فرانسوی اش درباره مذاکرات وین تاکید کرد.

وی در همین باره با انتشار توییتی نوشت: «آنتونی بلینکن»، «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان، «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه و «جیمز کلورلی» نماینده پارلمان انگلیس فوریت بازگشت متقابل به اجرای کامل برجام را تایید کردند.

مالی در ادامه و با تاکید بر ادعای فوق نوشت: تنها زمان کمی برای رسیدن و اجرای توافق، قبل از اینکه تحولات برنامه هسته ای ایران چنین امکانی را از بین ببرد، وجود دارد.

رابرت مالی: وقت برای حصول توافق در وین تنگ است

بلینکن امروز پنجشنبه و در کنفرانسی مطبوعاتی به همراه همتایان آلمانی و فرانسوی خود و در راستای رویکرد عدم امتیاز دهی به ایران، مدعی شد در صورت عدم حصول توافق در وین در هفته های پیش رو، بازگشت آمریکا به برجام ممکن نخواهد بود.

وزیر خارجه آمریکا در توضیح این مسئله مدعی شد که ایران در این مدت ممکن است بیش از حد در برنامه هسته‌ای خود پیش برود تا دیگر بازگشت به برجام ممکن نباشد.

همچنین وزیر خارجه آلمان نیز ضمن تایید این ادعا گفت که مذاکرات وین وارد مرحله حساسی شده است و فرصت برای دستیابی به توافق هسته ای با ایران رو به اتمام است.

پیشتر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به پرسشی درباره مذاکرات وین برای برچیدن تحریم‌های ایران گفته بود: الان وقت ناامید شدن در مذاکرات هسته‌ای ایران نیست و پیشرفت‌هایی در این زمینه به دست آمده و ما هنوز ناامید نشده‌ایم.

اظهارات فوق پس از آن بیان می‌شود که به اذعان طرف‌های روسی و چینی حاضر در وین و دیگر ناظران بین‌المللی، روند مذاکرات پیشرفت‌های چشمگیری داشته و مسائل مهمی در این مدت حل شده است.

فارغ از تاکتیک‌های غربی‌ها مبنی بر نبود وقت کافی برای ادامه مذاکرات، تیره و تار جلوه دادن فضای مذاکرات و فشار و هجمه رسانه‌ای شدید برای پیشبرد اهداف آنها جهت گرفتن امتیازات هر چه بیشتر از طرف ایرانی، ذکر این نکته نیز ضروری است که دولت فعلی آمریکا نیز تفاوت چندانی با دولت قبلی آن ندارد و فقط تاکتیک به کار رفته در دولت بایدن متفاوت از تاکتیک دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق این کشور است و گرنه استراتژی به کار رفته همان فشار بیشتر و ندادن امتیاز و در آخر انداختن همه تقصیرها به گردن ایران است.

کد خبر 5404923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • Iraj IR ۲۰:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
      1 0
      دولت بایدن نه اجازه دارد تحریم ها را بردار و نه تضمین دهد، ولی چون در کار انجام شده قرار گرفته فقط در مذاکرات شرکت می کند تا شاید با مقصر شمردن ایران و بهانه کمبود وقت فرجی حاصل شود، بنظر من باید دروغگو را تا آخر دنبال کرد.