امیر ظهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرسودگی ماشین آلات راهداری کرمانشاه، اظهار کرد: برخی تجهیزات و ماشینآلات راهداری کرمانشاه، بیش از ۲۵ از عمر برخی ماشین آلات میگذرد که این مسئله آسیبزا بوده و در بحران اخیر مشکلساز شد، راهداری و حمل و نقل جادهای و سازمان مدیریت بحران باید موضوع را پیگیری کرده تا تجهیزات مناسب، تهیه و خریداری شود.
وی با اشاره به تصویب قانون مدیریت بحران در سال ۹۸ و تاکید بر اقدامات پیشگیرانه و افزود: نمود عملکرد پیشگیرانه در بارش اخیر برف با هماهنگی خوب فرمانداران، معاونین، مسئولین ستاد شهرستانی، مدیران کل و ورود ویژه و امنیتی استاندار، قابل مشاهده بود.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه تصریح کرد: از شهریور ماه سال جاری که دستورالعملها و اقدامات احتیاطی و پیگیرانه صادر شد در ۹ جلسه ستاد بحران به تناوب اقدامات، مرور شد.
وی افزود: اقدامات پیشگیرانه شامل شناسایی نقاط پر ریسک که در سنوات قبل آسیبزا بودند، تمهیدات برای سوخت و حاملهای انرژی، تجهیز و پیشبینی مناسب برای خدمات امدادی، تاکید بر استقرار تجهیزات و ماشین آلات برفروبی در مناطق کوهستانی، پیشبینی، تجهیز و ساماندهی نیروهای تخصصی اطفا حریق و تاکید ویژه بر ماده ۱۸ قانون مدیریت بحران است.
ظهرابی خاطرنشان کرد: تفاهمنامهای بین وزارت کشور و هلال احمر برقرار شده که باید اعتبارات اختصاص داده شود تا کلنگ ایستگاه امداد و نجات برای زده شود و تجهیزات شهرداریها و دهیاریها نیز باید تقویت شوند.
نظر شما