به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، این آتش سوزی عمدی در ۲۴ آگوست و یک روز پس از شلیک پلیس به یک فرد سیاهپوست به نام جیکوب بلیک در ویسکانسن اتفاق افتاد. این تیراندازی اعتراضات گسترده ای در سراسر آمریکا در پی داشت. طی این اعتراضات و نافرمانی های مدنی در سیاتل و بخش هایی از آمریکا ۲ نفر بمب آتش زا در ورودی پشتی مقرهای پلیس سیاتل پرتاب کردند.
هرچند در این حمله ساختمان آسیب چندانی ندید اما با واکنش گسترده پلیس روبرو شد. پس از آن اف بی آی جایزه ای ۲۰ هزار دلاری برای هرگونه اطلاعات مرتبط با این آتش سوزی عمدی اعلام کرد.
اسناد دادگاه نشان می دهد اف بی آی برای دریافت اطلاعات درباره ۲ مظنون به گوگل فشار وارد کرده بود. این سازمان با استفاده از حکم دادگاه، داده های موقعیت مکانی دستگاه های اندرویدی که قبل و بعد از آتش سوزی در آن نزدیکی بودند را به دست آورد. گوگل یک روز پس از درخواست اف بی آی اطلاعات را در اختیار سازمان قرار داد.
سخنگوی گول در این باره می گوید: ما هنگام دریافت درخواست ها از سوی سازمان های مجری قانون فرایندهای دقیقی را اجرا می کنیم که برای محافظت از حریم خصوصی کاربران طراحی شده و هم زمان از فعالیت های مهم پلیس پشتیبانی می کند.
البته اف بی آی بعداً به طور عمومی از مردم درخواست کمک کرد. این روند نشان می دهد هرگونه اطلاعات موقعیت مکانی که از گوگل دریافت شده برای ردیابی دو مظنون به اف بی آی کمک نکرده است.
استفاده پلیس از داده های موقعیت مکانی موضوع جدیدی نیست و طی سال های اخیر حکم های دادگاه برای دسترسی به چنین داده هایی افزایش یافته است. در سال ۲۰۱۹ میلادی نیویورک تایمز در گزارشی فاش کرد گوگل هر هفته ۱۸۰ درخواست داده را بررسی می کند.
همچنین گوگل اعلام کرد در ۲۰۲۰ میلادی ۱۱۰۳۳ درخواست دسترسی به داده های مکانی دریافت کرده است.
نظر شما