به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا رضوانی زاده ظهر شنبه در آئین تکریم آیتالله سیدمحمد حسینیالموسوی زنجانی، گفت: علمای دین همیشه تکیه گاه، پشتیبان و هدایتگر مردم و افکار عمومی بودهاند.
وی با بیان اینکه اگر مقام علما و دانشمندان در جامعه ارج نهاده شود جوانان برای حرکت در مسیر علم و فضیلت انگیزه پیدا میکنند، اظهار داشت: ایشان در وادی علم ثابت قدم هستند.
استاد حوزه علمیه تهران گفت: برجستگی علمی؛ اخلاقی و حمایت از رهبری نمونه بارز شخصیت ایشان است.
در ادامه این مراسم، مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه برگزاری مراسم تکریم، فرصتی برای معرفی الگوهای جامعه است، گفت: اولین هدف بنیاد نخبگان از برگزاری چنین مراسمی، قدرشناسی از مفاخر و بزرگان است.
محسن شاه رضایی، با بیان اینکه مهمترین هدف از قدرشناسی، الگوسازی است، اظهار داشت: اگر نتوانیم الگوسازی کنیم در گام قدرشناسی هم موفق نبودهایم و هدف بعدی، تجمیع تجربهها است.
گفت: برگزاری جلسات تکریم و الگوسازی، گامهای اولیه برای انجام کارهای بزرگتر میشود و با برگزاری مراسم تکریم، زمینه شناسایی و اثرگذاری بیشتر برای نخبگان، بزرگان و فرهیختگان فراهم خواهد شد.
شاه رضایی تاکید کرد: مستندسازی، یکی از ضعفهای بزرگ در کشور است و سرمایههای انسانی، سرمایههای اصلی کشور هستند که ابتدا باید آنها را بشناسیم و آنها را به جامعه معرفی کنیم.
وی افزود: چهرههای درخشان علمی، فرهنگی و معنوی را باید به جوانان معرفی کنیم و اگر جلسات و آیینهای تکریم به این سمت، حرکت نکند به هدف مورد نظر که الگوسازی است، نمیرسیم.
مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: باید مستندسازیهای بیشتری در این رابطه انجام شود و اگر زندگی بزرگان را بهصورت کتابهایی جذاب بتوانیم برای جوانان معرفی کنیم در الگوسازی موفق خواهیم بود.
شاه رضایی گفت: در کنار قدرشناسی، الگوسازی را داریم و بنیاد ملی نخبگان نسبت به تهیه زندگینامه بزرگان علم و دانش کشور، اهتمام میورزد.
این مراسم با مشارکت اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان، دانشگاه زنجان، بنیاد نخبگان، مدیریت حوزه های علمیه استان زنجان و برخی دستگاه استانی برگزار شد.
نظر شما