سید حسین موسوی نیا با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: رقابتهای انتخابی تیم ملی حاوی نکات و تخلفات بیشماری بود که عامل اصلی آن نیز شخص حسینعلی نظری به عنوان سرمربی تیم ملی است. او در این راه بسیاری از شایستهها را کنار گذاشت. در واقع تیمی که اکنون اسامی آنها به عنوان ترکیب تیم ملی برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان اعلام شده همان تیم نظری است.
وی ادامه داد: وقتی تا ۱۵ اسفندماه برای اعلام اسامی تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی جهان فرصت داریم چرا اینقدر عجله کردند تا ترکیب نهایی را معرفی کنند؟ آقای سرمربی با آن مشکلاتی که در همین ۴۵ روز گذشته برای صدور حکم رئیس جدید فدراسیون ایجاد کرده، میدانست که با حضور او دیگر جایگاهی ندارد. به همین دلیل قصد داشت با این کار هادی ساعی را با چالشی جدی مواجه کند. اعتراض گسترده پومسهروهای کشور نیز در این راه هیچ تأثیری نداشت و متأسفانه مسئولان فعلی فدراسیون تمام این بی عدالتی و بد اخلاقی را دیده و سکوت کردند.
مربی تیم ملی پومسه که در خصوص اینکه چرا در زمان انتخابیها نظرات خود را بیان نکرده بود؟ گفت: در این دوره کار انتخاب نفرات برعهده تیمی متشکل از سرمربی تیم ملی، غزل احمد (شاگرد وی)، حسن زاده (داوری که با او همراه است) و بنده بود. در بین این نفرات هم من تنها بوده و امتیازات و نظرات من لحاظ نشد. در چند مورد کار من با نظری برای مطالبه به حق پومسه روها به مشاجره کشید که تمام سالن متوجه آن شدند. نمونه آن انتخاب پسر نظری بود که من امتیاز پایینی دادم، چون در مقایسه با نفرات حاضر به لحاظ فنی سطح پایینی داشت و یا در مورد نفرات دیگری که به ناحق حذف شدند. یکی از آقای نظری سوال کند چرا علی نادعلی با دو طلای جهان و نفر یک رنکینگ جهانی در تیم ملی خود جایی ندارد؟ حکایت فروزان، موسی نیا، جمالی، باسامی و تعداد دیگری از شایستهها همانند نادعلی، خط خوردند. در رده ابداعی زیر ۱۷ سال که ناحقی آشکار صورت گرفت.
موسی نیا در خصوص برگزاری مسابقات مختلط هم گفت: سرمربی تیم ملی برخلاف عرف حاکم بر ایران و قوانین موجود آقایان را به سالن بانوان دعوت کرد و پس از برگزاری تمرین و مسابقه ترکیب تیمهای دو نفره را انتخاب و معرفی کرد! نکته مهم اینکه من به عنوان مربی تیم ملی اجازه حضور در سالن را پیدا نکردم. با وجود اینکه مردان متعددی در سالن بانوان حضور داشتند، من را در عین بی احترامی از سالن خارج کرد.
وی افزود: متأسفانه آب از سرچمشه گل آلود است. وقتی قرار است برای یک تیم ملی سرمربی انتخاب شود، شخصی که نامزد این پست است، نباید در جلسه حضور داشته باشد، ولی حسنیعلی نظری خود عضو کمیته فنی است و در جلسه خودش را انتخاب میکند و با کمال تأسف اعضای کمیته دیگر پومسه روهای شایسته که خیلی از ایشان فنیتر هستند را نادیده میگیرد. سوال من این است که مگر در پومسه ایران قحط الرجال است که برای هر تیم ملی فقط نظری انتخاب میشود؟ از دانشجویان گرفته تا ردههای سنی مختلف، فقط نظری است که شایسته مربیگری است؟ سینا غزل احمد که به لحاظ فنی قابل مقایسه با خیلی از مربیان شایسته ایران نیست، چون شاگرد این آقاست، باید مربی تیم ملی باشد! دلیل این کار هم مشخص است، و همه اهالی تکواندو میدانند که ایشان خود را مالک پومسه میداند. چرا رده سنی ۱۸ تا ۳۰ سال که شاگردان و پسر نظری حضور دارند هر سال اعزام می شوند و بدون مدال بر میگردند، ولی ردههای سنی دیگر باید در حسرت حضور در مسابقات مهم باقی بمانند؟
مربی تیم ملی پومسه در پایان گفت: عملکرد فدراسیون تکواندو در بخش پومسه اعتراض بسیاری از اهالی این رشته را در پی داشته است. تمام این مباحث را به صورت مفصل در نامهای خطاب به رئیس جدید فدراسیون ارسال خواهم کرد و امیدوارم هادی ساعی به عنوان رئیس فدراسیونی که خود طعم تلخ خط خوردن نا حق را کشیده، در خصوص برگزاری مسابقات انتخابی پومسه تجدید نظر کرده و با وجود زمان مناسبی که در اختیار داریم، دستور بدهند این رقابتها در فضایی عادلانه، بدون رعب و وحشت و با استفاده از داوران بی طرف دوباره برگزار شود.
نظر شما