به گزارش خبرنگار مهر؛ نخستین رویداد تخصصی پوشاک سلامت محور پیش از ظهر امروز یازدهم اسفند در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
سیدمجید امامی رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس، با اشاره به مصوبه ایجاد این کارگروه اظهار داشت: کارگروه ساماندهی مد و لباس و کشور براساس مصوبه سال ۱۳۸۵ مجلس و خصوصاً با جدیت و ممارستی که از دولت سیزدهم از شخص رئیس جمهور و وزرای عضو کارگروه داشتیم، در صدد است جایگاه هدایتی، حمایتی و نظارتی خود را در یکی از عرصههای بزرگ فرهنگی و اقتصادی کشور که لباس است، بازیابی کند.
توجه ملی به لباس تهدیدگرا نیست
وی افزود: توجه ملی به لباس تهدیدگرا نیست، بلکه فرصت گراست. امروز مردم ۱۰۰ درصد درگیر مد، کیفیت، قیمت، سلامت، زیبایی و از همه مهمتر عفاف گرا بودن لباس و تن پوش خود هستند؛ اگر آراستگی را در دو ساحت پوشش و آرایش میبینیم، جامعه طبعاً باید شأن هدایتی نخبگان، دولت و مخصوصاً اصحاب فرهنگ در عرصه مد و لباس را بازسازی و بازتولید کند. سیاست اجرایی دوره جدید کارگروه ساماندهی مد و لباس چهار بعد دسترس پذیر بودن لباس سالم، عفیفانه و زیبا و ارزان برای عموم جامعه بوده که متأسفانه مورد غفلت قرار گرفته است و ما تلاش میکنیم تا به همه چهاربعد با رویکرد علمی و عالمانه بپردازیم.
اتصال ایدهها به تولید با همکاری وزارت صمت محقق میشود
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس در ادامه سخنانش گفت: در نخستین رویداد تخصصی پوشاک سلامت محور شاهد برگزاری چندین کارگاه، رویداد ایده پردازی و اتصال به تولید و سیاست گذاری لباس خواهیم بود و شعارمان لباس ارزان است که برای تحقق این امر با وزارت صمت همکاریهایی را انجام میدهیم.
وی افزود: باعث افتخار ما است که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزهای همچون لباس کار میکنیم که به عنوان کالای استراتژیک فرهنگی درنظر گرفته میشود و این حوزه مایه اقتدار فرهنگی ماست؛ بیش از ۳۰۰ گونه لباس که با لباس شهری رایج امروز تفاوت دارد، در اقصی نقاط ایران و در موزههای سراسر کشور به صورت پراکنده قابل مشاهده است. بزودی بنا داریم تا مرکز بازارپردازی لباس مشتمل بر اقوام و میراث فرهنگ ایران را راه اندازه کنیم که اخبار آن در آیندهای نزدیک منتشر خواهد شد. هدف ما از این اقدام بازآوری و بازتولید زیباییها و کیفیتهای لباس اقوام ایرانی برای ایران و جهان آینده است.
امامی گفت: دانشگاه علوم پزشکی باید در قالب پژوهشها به موضوع سلامت لباس بپردازد؛ دختر دانش آموز ایرانی باید لباس فرمی بپوشد که بر سلامت روح و جسمش تأثیر منفی نگذارد، یعنی لباسی باشد که به نوع پارچه توجه شود. معتقدم اگر تعامل صنعت و تولیدکننده صنف اتفاق نیفتد، به اهداف مان نخواهیم رسید. کارگروه ساماندهی مد و لباس ماهانه یک رویداد رایگان را در برج میلاد برگزار خواهد کرد. همچنین درصدد هستیم تا نگارخانههای دائمی مد و لباس را در سراسر کشور ایجاد کنیم که این اقدام همزمان با میلاد حضرت زهرا (س) در مشخص مقدس محقق شده است.
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس در پایان گفت: در شش ماه اول سال آینده حداقل ۱۵ نگارخانه دائمی و رایگان به غیر از برج میلاد در تهران دایر خواهد شد.
راه اندازی دبیرخانه کمیسیون پوشاک سلامت محور در محوطه عینعلی و زینعلی
در ادامه طیبه عزت اللهی نژاد دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با اشاره به فعالیتهای کارگروه گفت: کارگروه فعالیت بخش پوشاک سلامت محور را را با هدف تأمین سلامت جامعه برگزار کرده ایم. همچنین طی این دو روز برگزاری هشت کارگاه تخصصی و عمومی و رویداد شتاب را در برنامههای مان خواهیم داشت.
پایان مراسم افتتاحیه نخستین رویداد تخصصی پوشاک سلامت، سه حکم به طیبه عزت اللهی نژاد به عنوان دبیر بخش پوشاک سلامت محور و حسین خیراندیش به همراه مهدی مزینانی به عنوان اعضای بخش تخصصی پوشاک سلامت محور کارگروه ساماندهی مد و لباس اهدا شد.
همچنین دبیرخانه کمیسیون پوشاک سلامت محور در محوطه امامزاده عینعلی و زینعلی راه اندازی شده است.
نظر شما