پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۱۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۴۵

با هدف مرمت آسفالت بزرگراه شهید یاسینی انجام شد؛

تولید و تحویل بیش از ۱۸۶۰ تن بتن غلتکی

تولید و تحویل بیش از ۱۸۶۰ تن بتن غلتکی

سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، از تولید و تحویل بیش از ۱۸۶۰ تن بتن غلتکی با هدف بهسازی و مرمت اساسی روکش آسفالت بزرگراه شهید یاسینی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود حق لطفی با اشاره به تقاضای ۱۰ هزار تن بتن غلتکی از سوی شهرداری منطقه ۱۳ به منظور بهسازی و مرمت اساسی روکش آسفالت بزرگراه شهید یاسینی، از تأمین بیش از ۱۸۶۰ تن بتن غلتکی طی هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: فعالیت کارخانه بتن غلتکی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با هدف پشتیبانی از عملیات بهسازی بزرگراه شهید یاسینی در فروردین ماه امسال نیز ادامه خواهد یافت.

سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهر تهران همچنین با بیان اینکه اجرای اقدامات مرمتی در عوارضی تهران- قم و فعالیت‌های عمرانی در تقاطع بزرگراه شهید کاظمی با بلوار شکوفه در محدوده منطقه ۱۹ نیز با بهره‌گیری از بتن غلتکی تولید شده در همین کارخانه صورت پذیرفته است، عنوان کرد: طی ماه‌های دی و بهمن سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۳۱۰۰ تن بتن غلتکی برای اجرا در عوارضی تهران- قم و در اسفند ماه سال گذشته حدود ۳۳۰ تن جهت زیرسازی دسترسی‌های در حال تکمیل تقاطع کاظمی –شکوفه تولید و تحویل شده است.

کارخانه شماره ۴ بتن غلتکی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با ظرفیت واقعی ۲۵۰ تن در ساعت قادر است نیاز روزافزون مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران به این محصول عمرانی نسبتاً پرمصرف را برطرف کند. استفاده از رویه‌های بتن غلتکی یا RCC باعث افزایش دوام و کیفیت روکش معبر شده و هزینه‌های نگهداری معابر را به شکلی قابل ملاحظه کاهش می‌دهد. در حالی که دوام و ماندگاری روکش‌های آسفالتی به شدت تابع میزان بارگذاری و شرایط آب و هوایی است، روسازی‌های بتنی در شرایط متغیر جوی و ترافیکی، دارای رفتار نسبتاً ثابتی هستند.

کد خبر 5458770

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha