به گزارش خبرنگار مهر، کلیمالله وثوقی بعدازظهر سهشنبه در نشست با سرپرست فرمانداری خلخال اظهار کرد: با توجه به هزینههای سنگین آسفالت راهها پیمانکاران مجری تولید و توزیع آسفالت، حاضر به عقد قرارداد برای اجرای طرحهای آسفالت راههای روستایی نیستند.
وی با بیان اینکه هزینه آسفالت یک کیلومتر راه روستایی ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: پرداخت غیرنقدی و اوراق خزانه مدتدار به پیمانکاران موجب کاهش مشارکتها در اجرای طرحهای آسفالت اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان شده است.
وثوقی ادامه داد: هرگونه تخصیص اعتبار برای آسفالت راههای روستایی تنها در صورت جذب و هزینه اعتبارات سالهای قبل امکانپذیر است و عدم مشارکت پیمانکاران موجب عدم جذب بموقع اعتبارات و کاهش اعتبارات تخصیصی آسفالت در سال گذشته شد.
وی با بیان اینکه ۱۱ پروژه آسفالت راه روستایی خلخال از سال ۹۸ بارها به پیمان مناقصه گذاشته شده ولی هیچ پیمانکاری برای اجرای این طرحها اعلام آمادگی نکرده است، گفت: تا زمانی که پیمانکار پروژه آسفالت مشخص نشده و قراردادی با اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای امضا نکرده قیر رایگان پروژههای آسفالت راه روستایی تحویل نمیشود.
وثوقی بیان کرد: توقف آسفالت راه روستایی بویژه در جنوب استان که از کارخانههای آسفالت بخش خصوصی کمتری نسبت به مناطق دیگر استان برخوردار است، موجب شده تا بسیاری از راههای روستایی آماده برای آسفالت از جمله راه ۲ روستای بالای ۲۰۰ خانوار این شهرستان بهرغم گذشت بیش از ۲ سال از تخصیص اعتبار تاکنون اجرایی نشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل افزود: با همه این مشکلات، در سال گذشته موفق به اجرای چهار پروژه راه روستایی به طول ۱۲ کیلومتر در خلخال شدیم که راه اندبیل به آقبلاغ کرد از جمله این راهها است.
وی اجرای پروژههای آسفالت راه روستاهای سجهرود، اهو، مرهجین، سوسهاب، لرد، میانرودان، طویستان با استفاده از اعتبارات مناطق محروم کشور و تکمیل پروژه دوبانده راه منطقه گردشگری ازناو و ۲.۵ کیلومتر از مسیر خیابان کمربندی سی متری قدس شهر خلخال را از برنامههای این اداره کل در سال ۱۴۰۱ در خلخال اعلام کرد که در صورت آماده شدن کارخانههای آسفالت و عقد قرارداد با پیمانکاران تولید و مجری آسفالت این امر محقق خواهد شد.
نظر شما