به گزارش خبرگزاری مهر، در پنجاه و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران مصوبات جلسه کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.
در همین خصوص نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران با اشاره به نهمین جلسه این کمیسیون گفت: با توجه به مصادف بودن این ایام با روز ارتش این ضرورت احساس شد تا در شهر تهران یکی از معابر اصلی به نام امرای شهید ارتش نامگذاری شود که بر همین اساس جلسه کمیسیون نامگذاری با حضور اعضا تشکیل شد.
وی ادامه داد: با پیشنهاد سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران و از آنجا که تا کنون هیچ گونه معبر شهری در شهر تهران به نام این شهید بزرگوار که از امرای برجسته ارتش به حساب میآیند نامگذاری نشده بود، تصمیم بر این شد تا بلوار کوهستان– میدان کتاب تا انتهای معبر به نام امیر شهید «مسعود منفرد نیاکی» نامگذاری شود.
معدنی پور در خصوص شهید منفرد نیاکی گفت: این شهد بزرگوار در شهرستان آمل متولد و در مهر ماه ۱۳۳۱ پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و دوره متوسطه به استخدام دانشکده افسری درآمد.
وی ادامه داد: ایشان در پایان دوره سه ساله دانشکده، به دریافت درجه ستوان دومی در رسته زرهی، نائل و مشغول خدمت شد. وی در سال ۱۳۵۵ با پشت سر گذاشتن مدارج تحصیلی در دورههای مقدماتی، عالی زرهی و دوره فرماندهی و ستاد و دانشکده پدافند ملی درجه سرهنگی دریافت کرد.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: شهید منفرد نیاکی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال ۱۳۵۹ به سمت فرمانده لشکر ۸۸ زرهی زاهدان و در مهرماه ۱۳۶۰ طی حکمی از سوی سرهنگ صیاد شیرازی به سمت جانشین فرماندهی نیروی زمینی در جنوب منصوب شد. او در همان سال نیز فرماندهی لشکر ۹۲ زرهی اهواز را برعهده داشت. منفرد نیاکی دردی ماه سال ۱۳۶۳ در حالی که دوران بازنشستگی اش را سپری میکرد مجدداً در سمت جانشین اداره سوم ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی به خدمت اعاده شد و در ۶ مرداد ۱۳۶۴ به عنوان ناظر آموزش و رزمایش لشکر تکاور ذوالفقار با شرایط جنگ واقعی شرکت کرد.
معدنی پور گفت: شهید منفرد نیاکی در عملیاتهای طریق القدس (۸ آبان ۱۳۶۰)؛ فتح المبین (۲ فروردین ۱۳۶۱)؛ والفجر مقدماتی (۱۸ بهمن ۱۳۶۱)؛ والفجر یک (۲۱ فروردین ۱۳۶۲) و رمضان (۲۳ تیر ۱۳۶۱) سمت فرماندهی عملیات را برعهده داشت. وی از مسنترین و باتجربهترین فرماندهانی بود که در پایگاههای عملیاتی حضور داشت و به همین دلیل از او در تماسهای بیسیمی با عنوان پدربزرگ یاد میشد. وی در سن ۵۶ سالگی در رزمایش لشکر ذوالفقار به شهادت رسید.
در پایان این دستور جلسه اعضای شورای اسلامی شهر تهران به اتفاق آرا پیشنهاد نامگذاری بلوار کوهستان به نام امیر شهید «مسعود منفرد نیاکی» را به تصویب رساندند.
نظر شما