۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰

«علی رحمانی» به عنوان رئیس تبلیغات اسلامی نیر انتخاب شد

«علی رحمانی» به عنوان رئیس تبلیغات اسلامی نیر انتخاب شد

نیر-جلسه تودیع و معارفه رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیر با حضور امام جمعه نیر و مدیرکل تبلیغات اسلامی استان برگزار و حجت الاسلام علی رحمانی به عنوان رئیس جدید تبلیغات اسلامی نیر منصوب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ظهر شنبه در مراسم تودیع و معارفه رؤسای اداره تبلیغات اسلامی نیر در سخنانی شهرستان نیر را منطقه‌ای با فرهنگ فاخر، غنی، با سابقه و برخوردار از چهره‌های اندیشمند عنوان و اظهار کرد: متولیان امور فرهنگی کشور، بنای فرهنگی شهرستان نیر و شخصیت‌های دینی و علمی برخاسته از این منطقه مورد تأیید و تکریم قرار داده اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل به ترانزیتی بودن شهرستان نیر به‌عنوان شاهراه اصلی اتصال به استان‌های آذربایجان شرقی و غربی اشاره کرد و گفت: شهرستان نیر به لحاظ قرار گرفتن در جاده ارتباطی مرکز استان با استان‌های همجوار و نیز برخورداری از اقلیم مناسب گردشگری و جاذبه‌های توریستی، ناخودآگاه تحت تأثیر فرهنگ‌های مختلف به لحاظ ورود مسافران به این شهرستان قرار می‌گیرد و علاوه بر این می‌تواند در فرهنگ گردشگران نیز تأثیرگذار باشد.

وی بر ضرورت تعامل بیش از پیش با امام جمعه و مسئولین فرهنگی و دینی شهرستان در راستای توسعه فرهنگی منطقه تاکید کرد و گفت: با مدیریت عالمانه و درایت امام جمعه این شهرستان، اداره تبلیغات اسلامی می‌تواند بهترین راهبری در زمینه تقویت فرهنگ ایرانی اسلامی در بین مردم این شهرستان داشته باشد.

حجت‌الاسلام جعفر زاده با ابراز خرسندی از حفظ اصالت فرهنگی و هویت دینی در شهرستان نیر، تقویت این بنیه اصیل اسلامی را منوط به همت و تلاش فعالان فرهنگی و تبلیغی عنوان کرد و افزود: سازمان تبلیغات اسلامی با برخورداری از بدنه عظیم مردمی زیر نظر مستقیم مقام رهبری و با همکاری دولت در تمام برهه‌های انقلاب اسلامی، همراه مردم بوده و تنها نهاد حاکمیتی کشور است که همواره حافظ و مرزبان عقاید و باورهای دینی مردم است که در این راه همکاری تمامی نهادهای فرهنگی و تربیتی بیش از پیش لازم است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی تاکید کرد: بودجه فرهنگی اختصاص یافته به ادارات باید در مسیر تحقق اهداف فرهنگی و ارتقای سطح فرهنگ جامعه استفاده شود در غیر این صورت نمی‌توان با دشمنی که تا به دندان مسلح برای مبارزه با اسلام و انقلاب به میدان آمده مبارزه کرد.

در ادامه حجت‌الاسلام آیت نعمتی امام جمعه نیر در سخنانی از وجود ۱۲۳ مسجد در این شهرستان خبر داد و گفت: کمبود روحانی و عدم وجود برنامه‌های شاخص فرهنگی و دینی در مناطق دور افتاده و روستاهای شهرستان نیر بزرگ‌ترین معضل فرهنگی بشمار می‌رود که اداره تبلیغات اسلامی بایستی در این خصوص توجه لازم را داشته باشد.

وی گفت: در ایام کرونا هیچ مسجد و مکان مذهبی در شهرستان نیر تعطیل نبود و به‌عنوان تنها شهرستانی بود که توانست در همکاری و مشارکت با گروه‌های جهادی و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در بین مناطق مختلف سرآمد باشد.

«علی رحمانی» به عنوان رئیس تبلیغات اسلامی نیر انتخاب شد

امام جمعه نیر با انتقاد از تأخیر توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در این شهرستان گفت: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزی یک سال است که راه اندازی شده که باید از چندین سال قبل راه اندازی می‌شد کانون‌های مساجد و برخی نهادهای فرهنگی نیز اخیراً راه اندازی شده اند که با این وجود اهالی این شهرستان به صورت خودجوش در گرامی داشت ایام و مناسبت‌های ملی و مذهبی پیشقدم هستند.

وی وجود دانشگاه فرهنگیان در شهرستان نیر را بزرگ‌ترین ظرفیت برای جذب جوانان به سمت تعالیم دینی و فرهنگی عنوان کرد و گفت: دانشگاه فرهنگی تنها ۲ شعبه در استان اردبیل دارد که یکی در مرکز استان و دیگری در شهرستان نیر است که این ظرفیت منحصر بفرد برای این منطقه است که باد به درستی از آن بهره برد.

حجت‌الاسلام نعمتی تعامل و همکاری ادارات و نهادهای دولتی و سازمان‌های مردم نهاد شهرستان نیر در اجرای فعالیت‌های فرهنگی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: نیروی انتظامی نیر با تربیت ۲۰ حافظ قرآن در بین کارکنان و خانواده توانسته است در زمینه توسعه فرهنگ قرآنی و نیز دوره‌های آموزشی نهج البلاغه همکاری مستمری با دفتر امام جمعه و تبلیغات اسلامی داشته و در کنار این نهاد، ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیته امداد و دادگستری و دیگر ادارات در بخش‌های مختلف فرهنگی، قرآنی و برنامه‌های مناسبتی تعامل و همکاری داشته اند.

امام جمعه نیر، اعتلای جایگاه مساجد را محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی برشمرد و افزود: ارتباط بیشتر با کودکان نوجوانان و جوانان در حوزه آموزش و پرورش و نیز توجه به ارتقای برنامه‌های شورای فرهنگی عمومی از اساسی‌ترین نیازهای فرهنگی شهرستان نیر است.

وی برگزاری طرح «نماد» در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی را از برنامه‌های موفق در شهرستان نیر عنوان کرد و افزود: شهرستان نیر منطقه هدف برای اجرای طرح سراسری «نماد» انتخاب شد که با اجرای موفق این طرح توانست در آگاهی بخشی به مردم با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی موفقیت شایسته ای کسب کند.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان با صدور حکمی، از فعالیت‌های حجت‌الاسلام شعبان پاک منش قدردانی و حجت‌الاسلام علی رحمانی به‌عنوان رئیس جدید تبلیغات اسلامی نیر منصوب شد.

کد خبر 5483729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha