به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیسجمهور در حاشیه نخستین جشنواره مهرواره هوای نو و تجلیل از برترین هیئتها و تشکلهای دینی کشور، در مصاحبه با خبرنگاران، هیئتهای مذهبی را مجموعهای مخلص، متخلق و سرشار از معرفت و معنویت توصیف کرد و گفت: تشکلهای دینی و مذهبی در کنار ترویج معاوف دینی و اعتقادی، در عرصههای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی نیز از نقش مهمی برخوردار هستند.
وی با اشاره به نقش و جایگاه تأثیرگذار هیئتهای مذهبی در آگاهیبخشی و بصیرتافزایی و مقابله با هجمههای تبلیغاتی دشمنان تأکید کرد: هیئتها و تشکلهای دینی به عنوان بزرگترین شبکه اجتماعی کشور در کنار ترویج معارف و آموزههای اعتقادی، در تبیین مسائل روز جامعه و موفقیت برنامههای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در سطح جامعه از نقش بیبدیلی برخوردار هستند.
معاون امور مجلس رئیسجمهور، ورود هیئتها و تشکلهای دینی به ارائه خدمات اجتماعی را اقدامی مبارک و مؤثر دانست و گفت: هیئتهای مذهبی از پایگاه فراگیر مردمی برخوردار هستند و استفاده از این ظرفیت بزرگ در تبیین مسائل روز کشور و مقابله با هجمههای تبلیغاتی دشمنان و بدخواهان نظام در کنار ترویج نابترین و خالصترین آموزههای دینی و مذهبی در قالب شعر و هنر میتواند ضمن بصیرتافزایی به رشد و تعالی مادی و معنوی جامعه بینجامد.
حسینی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه منبر باید انسانساز و اندیشهساز باشد و مداحی پراکندن معرفت، حکمت و امید و عقیده راسخ است، تأکید کرد: هیئتهای مذهبی توانند افسران جهاد تبیین باشند و مبلغان دینی پیش قراولان معرفتافزایی در سطح جامعه هستند.
معاون پارلمانی رئیسجمهور درپاسخ به سؤالی در خصوص نقش تشکلهای دینی در روند اجرای تصمیمات و برنامههای فرهنگی و اقتصادی دولت خاطرنشان کرد: بی تردید تشکلهای فراگیری مانند هیئتهای مذهبی با توجه به ارتباط مستقیم با مردم از نقش مهمی در موفقیت برنامههای مردمی دولت خدمتگزار برخوردار هستند و در تصمیم اخیر دولت در خصوص اصلاح و عادلانهسازی نظام یارانهای به عنوان خدمت بزرگ اقتصادی و اجتماعی دولت مردمی، میتوانند در توجیه و همراهسازی مردم نقش مؤثری ایفا کنند تا دشمن در جنگ روایتها نتواند اذهان عمومی را مغشوش کند.
حسینی فعالیت و حضور هیئتهای مذهبی در همه مناسبتها و ایام سال را مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: هیئتهای دینی نباید فعالیت خود را صرفا منحصر به اعیاد و عزاداری کنند بلکه باید در همه ایام سال، جلوه رنگین خدمت بیمنت به مردم در این هیئتها بجوشد.
معاون رئیسجمهور با تأکید بر محوریت مسجد در فعالیتهای فرهنگی، گفت: مسجد و هیئتهای مذهبی باید در کنار هم قرار گیرند و در جذب و هدایت جامعه به سمت تعالی و پیشرفت نقش مکمل داشته باشند.
حسینی با بیان اینکه هیئتهای مذهبی در دهههای ۴۰ و ۵۰ مهمترین پایگاه نهضت اسلامی بودند، خاطرنشان کرد: شبکهسازی هدفمند و مؤثر برای افزایش اثرگذاری هیئتهای دینی در سطح جامعه اقدامی ضروری است و در این راستا لازم است هیئتهای مذهبی برای بهرهوری از ظرفیتهای عظیم مردمی همافزایی داشته باشند.
وی درباره تقویت جایگاه هیئتهای مذهبی، گفت: قرار است سازمان هیئتها و تشکلهای دینی به یک سازمان ملی تبدیل شود که البته ضرورت دارد وجهه مردمی هیئتهای حفظ شود. سازمان تبلیغات اسلامی نیز در راستای تدوین اطلس فرهنگی کشور تدوین اتاق وضعیت فرهنگی زیست بومی کشور را به عهده گرفته که مأموریت بسیار مهمی است.
معاون رئیسجمهور با اشاره به اهمیت تجلیل از هیئتهای دینی کشور، اظهار کرد: مهرواره هوای نو به تعبیر حافظ شیرازی طرحی نو در انداخته است تا برخی آسیبهایی که در مداحی است و مورد تذکر مقام معظم رهبری قرار گرفته را واکاوی و نقش راهبری خود را در این زمینه ایفا کند.
در این جشنواره با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، معاون امور مجلس رئیسجمهور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس بنیاد شهید و نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی از برترینها و برگزیدگان هیئتهای فعال در عرصههای فرهنگی و اجتماعی تجلیل شد.
نظر شما