به گزارش خبرگزاری مهر، حسین صفری مدیر کمیته اجرایی نمایشگاه کتاب تهران درباره اقدامات رفاهی صورت گرفته در نمایشگاه گفت: با توجه به چیدمان و جانمایی کلی سالنهای نمایشگاه، لزوم تغییر فضاهای رفاهی از جمله استراحتگاهها، بخش امانات و نمازخانهها مورد تاکید بود.
وی افزود: امسال در طراحی کلی سالنها شرایطی فراهم شد تا ناشران، در فضای مسقف حضور داشته باشند و از فضای چادری استفاده نشود. به همین دلیل ناشران عمومی، آموزشی، دانشگاهی، بینالملل، کمک درسی و کودک و نوجوان در فضای مسقف هستند.
مدیر کمیته اجرایی نمایشگاه کتاب تهران گفت: ایستگاههای مختلفی تحت عنوان استراحتگاه، بالغ بر ۷ مورد طراحی شده که سایهبان و نیمکت داشته و در صحن اصلی دورتادور حوض جانمایی شده است.
صفری افزود: سکوهایی برای استراحت در داخل سالن پیشبینی شده و علاوه بر این ایستگاههای امانات در ۴ نقطه و نمازخانه هم در ۷ نقطه تعبیه شده و همگی فعال هستند و تمامی نمازخانهها امام جماعت و مکبر دارد.
وی همچنین به استفاده از شاتلهای برقی با همکاری شهرداری تهران اشاره و گفت: شاتلها در شرایط کرونا به دلیل اینک سقف ندارد به راحتی قادر به خدماترسانی است.
مدیر کمیته اجرایی نمایشگاه کتاب تهران افزود: فضای سبز نمایشگاه با همکاری سازمان پارکها تقویت شده و در داخل فضاهای نمایشگاهی نیز فضا را تلطیف کردیم. همچنین توزیع و جانمایی مواد اغذیهای هم به جهت رفاه حال مراجعان به شکلی بوده که به سادگی در دسترس باشد.
صفری اضافه کرد: در داخل سالنها دستگاههایی تعبیه شده که آب آشامیدنی به سادگی در دسترس باشد و با توجه به حضور متراکم جمعیت به ویژه در روزهای آخر هفته، هر قدر کار رفاهی انجام دهیم، باز هم کم است.
وی همچنین افزود: باجههای پست در سه نقطه متمرکز شدهاند تا هر فردی کتاب خریداری شده خود را به سادگی از طریق پست ارسال کند.
صفری گفت: ساماندهی چرخ بارها هم با البسه مشخص و قیمت مصوب ۷۰ هزار تومان عملیاتی شده تا نظم خدمات رسانی به غرفهها تقویت شود.
نظر شما