به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد قمی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه تبلیغ جهانی دین، چالشها، فرصتها و تجارب در عرصه بینالملل در خصوص تبلیغ و ترویج دین در عرصه بین المللی اظهار کرد: با تجارت و ظرفیتهای آن در عرصه بینالملل میتوان اسلام را تبلیغ و موفق بود همچنین میتوانیم صنایع فرهنگی اسلامی را میدان دار تبلیغ قرار دهیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور تصریح کرد: در عصری که همگی درگیر موبایل و اینترنت هستند حتی بازی به عنوان یک رسانه و حامل پیام تلقی میشود.
وی گفت: ما در تبلیغ دین و اسلام که در ابزار هنر و فیلم سینمایی، آثار فاخر و ابزار هنر و چه در میدان واقع و حتی همان محلهای که کسی به عنوان مبلغ در آن حضور دارد که بسیار میتواند اثر گذار باشد کوتاهی کردیم.
حجتالاسلام قمی افزود: بعضی از معیارهای دنیا ممکن است در زندگی به فراوانی و نعمت یافت نشود اما خوشبخت و موفق باشد؛ بحرانهای عاطفی معنوی اخلاقی جنسی در جایی، جمع کننده برایشان ترسیم و به اسم زندگی و حیات طیبه، که انسانهای مبارز و انقلابی زندگی شأن جذاب و خواستنی است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: برشی از این را به ترسیم یک زندگی خواستنی باید اختصاص داد که مواردی از آن در جلوههای کوچکتری از تاریخ اتفاق افتاده است.
وی افزود: درباره زندگی و ابعاد مختلف رشد انسان که شامل ابعاد، علمی، ذوقی هنری، جسمی، هنری اقتصادی، سیاسی جسمی، معنوی است همه اینها در نقطهای به نام زندگی تجمیع شده است؛ میتوان سر فصلی دید در بخشی به نام زندگی که میتواند نقش نهادهایی مثل کتابهای زندگینامه در دوره افول کتابخوانی را به میدان آورد و این مزیت سیره نگاری به تاریخ نگاری بر میگردد.
حجتالاسلام قمی گفت: یکی از نکاتی که در مقام تبلیغ اسلام و دین جای تأمل دارد، حقیقتِ زندگی است؛ اساساً این مکتب به هر چه که به نحو مؤثری به بشر مربوط است، کار دارد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور ادامه داد: اگر آنچه که اسلام برای اقتصاد همان واضحات و مسلمات که میشود نظریه پردازیها کرد، کاری نداشته باشیم، در ساحت تبلیغ حقیقت اسلام خود این واقعیت ممکن است مغفول بماند؛ آموزههای اقتصادی چه حیات و سازوکارهای اقتصادی که باید در حیات مسلمین رقم بخورد عرضه تنقیص آن تصویری است که به عنوان تصویر جامع از اسلام قرار است دیده شود.
وی اظهار کرد: حیات انسان جلوه دنیوی باطنی روح و ریشه و امتدادات چند گانهای دارد که خود آن میتواند محل توجه و دقت نظر واقع شود.
حجتالاسلام قمی با اشاره به اینکه قرآن کریم پیامبر را به عنوان اسوه تحلیل کرده است گفت: یکی از منظرها همین زندگی است، مجموعهای ساخته شده به نام زندگی که بسیار خاص، سراسر مهر و محبت است؛ در جسم، فرزند، همسایه، فقیر و حتی کسی هم که هم نظر انسان نیست از آن بهره میبرد.
نظر شما