به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر عابدینی روز دوشنبه در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر، با تاکید بر اینکه رسانهها ابزار مهم در اطلاع رسانی جامعه در حوزههای مختلف هستند، گفت: رسانه ها نقش مهمی در بالا رفتن روحیه مطالبه گردی در جامعه دارند.
وی با بیان اینکه در طول دوره مدیریت ۶ ماهه وضعیت اعتبارات شوراهای استانها نه تنها در استان بلکه در کل کشور در حد صفر است، اظهار کرد: طی این بازه زمانی بیش از ۱۵ جلسه با مدیران کل اداره راه و شهرسازی، اداره راهداری و حمل و نقل جادهای، آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت، معاون سیاسی و امنیتی استاندار و چند اداره دیگر برگزار شده است.
رئیس شورای استان زنجان گفت: شورای استان زنجان نخستین شورای استانی در سطح کشور است که در برگزاری جلسات و دیدار با مدیران کل دستگاههای اجرایی در سطح کشور عملکرد خوبی دارد.
عابدینی با بیان اینکه در تمامی حوزههای مشکلات به گوش مدیران دستگاههای اجرایی رسیده و نقدها و اعتراضات و مطالبات به حق مردم زیاد است، افزود: باید مشکلات مردم در تمام حوزهها بررسی و رفع شود.
وی با بیان اینکه معادن مستقر در منطقه به وظایف خود درزمینه توسعه منطقه عمل نکردهاند، ابراز داشت: یک درصد از فروش معادن باید در منطقهای که معدن استخراج میشود پرداخت شود ولی این مهم در منطقه ماهشان محقق نشده است.
رئیس شورای استان زنجان ادامه داد: طی سال ۹۸ حدود ۱۱ میلیارد تومان درآمد معادن به خزانه استان زنجان واریز شده و از این میزان بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای معدن انگوران است.
عابدینی با بیان اینکه شهرستان ماهنشان جزو اولین شهرستانهای استان است که حدود ۵۲ معدن دارد، تصریح کرد: از این تعداد ۴۸ معدن فعال است و در این میانبه جز اینکه آلودگی زیست محیطی و تخریب جادههای کم عرض روستاها توسط ماشینهای سنگین معادن، دستاوردی برای این منطقه نداشته است.
وی با بیان اینکه نیروهای غیربومی بیشترین آمار شاغلین در معادن شهرستان ماهنشان را به خود اختصاص دادهاند، لزوم تمکین بهره برداران معادن این شهرستان در مقابل خواسته شهروندان ماهنشان را مورد تاکید قرار داد و افزود: معدن علم کندی با حجم تولید بالای سنگ معدن آنگونه که باید برای منطقه ماهنشان عایدی نداشته است.
رئیس شورای استان زنجان بیان داشت: بهرهبرداری از معادن شهرستان ماهنشان بهجز تخریب محیطزیست و از بین رفتن زیرساختهای حملونقل جادهای برای این منطقه نتیجهای نداشته است.
نظر شما