به گزارش خبرنگار مهر، عباس کلانتری، روز یکشنبه در نشست خبری دو همایش ملی در دانشگاه یزد اظهار داشت: سومین جشنواره ملی پایان نامههای تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی و چهارمین همایش ملی پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روانگردانها در یزد برگزار می شود.
وی افزود: جشنواره ملی پایان نامه های تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی با همکاری سازمان امور اجتماعی کشور و چهارمین همایش ملی پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روانگردان ها با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار می شود.
کلانتری با اشاره به رسالت اجتماعی دانشگاه یزد بیان کرد: این همایش ها در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی دانشگاه برگزار می شود.
وی از راهاندازی کلینیک های تخصصی برای رفع نیازهای جامعه خبر داد و عنوان کرد: این اقدام نیز در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی دانشگاه یزد به عنوان دانشگاه مادر انجام می شود.
مسئولیت های اجتماعی دانشگاه نباید تحت الشعاع فعالیت های آموزشی قرار گیرد
معاون فرهنگی - اجتماعی دانشگاه یزد نیز در این نشست با اشاره به نقش دانشگاه ها در کشور و وظایف آنها نسبت به مسائل جامعه اظهار داشت: مسئولیت های اجتماعی دانشگاه ها نباید تحت الشعاع فعالیت های آموزشی و پژوهشی قرار بگیرد و دانشگاه ها باید به صورت موازی این دو موضوع رو پیش ببرند و نقش خود را در زمینه مسئولیت های اجتماعی به خوبی ایفا کنند.
محسن رفیعیان افزود: دانشگاه یزد هم از این قضیه مستثنی نیست و در این مسائل اجتماعی نگاه خود را تغییر داده و برنامه های راهبردی تری مانند تربیت ۵۰۰ عضو هیئت علمی در این زمینه مورد توجه خود قرار داده است.
وی با تاکید بر تلاش دانشگاه یزد برای از بین بردن این فضای همایش زدگی و جشنواره زدگی، افزود: این فضا را با تکیه بر پشتوانه علمی و تفکر علمی میتوان تغییر داد و خروجی آن با توجه به نیاز های جامعه تغییر خواهد یافت.
بانک اطلاعات غنی از پایان نامه های مرتبط با امنیت اخلاقی تهیه می شود
دبیر سومین جشنواره ملی پایان نامه های تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی نیز در این نشست اظهار داشت: بانک اطلاعاتی غنی از پایان نامه های مرتبط با محوریت امنیت اخلاقی تهیه می شود و تاکنون ۵۱۰ اثر در این زمینه ثبت شده است.
سیدمحسن موسوی با اشاره به آثار ارسال شده به جشنواره ملی پایان نامه های تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی بیان کرد: پایان نامه ها و رساله های انجام شده از سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۴۰۰ که در زمینه امنیت اخلاقی و مرتبط با این موضوع بوده اند، در این جشنواره شرکت کرده اند.
وی افزود: ۲۸۱ اثر مرتبط با موضوع و اهداف جشنواره ارسال شده که ۱۱۱ اثر بعد از داوری اولیه به بخش داوری تخصصی راه یافت و در نهایت ۲۲ اثر نهایی شدند.
ارسال مقاله از ۳۰ استان کشور به همایش پیشگیری از اختلاف مواد مخدر
موسوی با اشاره به شش محور مهم آثار راه یافته به این جشنواره عنوان کرد: در حوزه اخلاق و معارف اسلامی سه اثر، حقوق و جزا و جرم شناسی چهار اثر، علوم اجتماعی هفت اثر، علوم ارتباطات و رسانه چهار اثر، علوم قرآن و حدیث دو اثر و فقه و حقوق اسلامی دو اثر پس از داوری نهایی و تخصصی پذیرفته شدند.
دبیر اجرایی چهارمین همایش ملی پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روانگردانها نیز در این نشست اظهار داشت: چهارمین همایش ملی پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روانگردان ها در راستای رویکرد آگاهی بخشی انجام میشود و محورهای این دوره از همایش در دو بخش عمومی و ویژه تعریف شده که در مجموع ۱۰۲ نفر ثبت نام و ۵۲ نفر مقاله به دبیرخانه همایش ارسال کردند.
عباس تیموری با اشاره به مقالات دریافت شده در دو محور عمومی و تخصصی، بیان کرد: ۳۲ مقاله در محورهای عمومی و ۱۳ مقاله در محورهای تخصصی از ۳۰ استان کشور دریافت شده که در نهایت ۳۶ مقاله در این همایش پذیرفته شده و در قالب کتابچه همایش چاپ خواهد شد و هشت مقاله برتر در روز همایش ارائه داده خواهند شد.
نظر شما