به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشست فصلی هماندیشی و همافزایی مدیران کل استانهای سازمان تبلیغات اسلامی، یکشنبه ۸ خرداد با مشارکت کارگروه حجاب و عفاف در راستای ارائه طرحها و برنامه های اداره کل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با حضور حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.
حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست با اشاره به این که وضعیت عفاف و حجاب، موضوع مخفی نیست که لازم باشد درمورد آن جستجو کنیم تا ببینیم اوضاع چگونه است، گفت: مسأله اصلی، نقشآفرینیهای دستگاههای تبلیغی در وضعیت عفاف و حجاب کشور است. درواقع این ادعای ما که میخواهیم تبلیغ مردمی باشد و مردم را برای ترویج عفاف و حجاب به میدان بیاوریم از مسیرهای متداول عبور نمیکند.
وی اظهار کرد: باید درمورد راهکارهای به میدان آوردن مردم تحقیق کرد و در پروسه اثرسنجی اثرات این زحمات را بسنجیم. باید ببینیم مردم چگونه در دعوت همدیگر به حجاب و سوق دهی جوانان به سمت حجاب به میدان آمدهاند؟
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد: مسیری که برای ما مفروض است و نقطه هدف ما در این قضیه این است که چگونه می توانیم مردم را در ترویج حجاب، نشر خوبیها و منع از زشتیها فعال کنیم.
عاطفه سعیدینژاد، مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی نیز مسأله ارائه ایده را عاملی اثرگذار در حوزه عفاف و حجاب عنوان کرد و گفت: باید توان خود را بر چند اتفاق اثرگذار متمرکز کنیم که در میدان حرکتی ایجاد کند، همچنین باید در حوزه حجاب و عفاف به روشهایی که حل مسأله را درپی داشته باشد، فکر کنیم.
وی افزود: ارائه طرحها باید منسجم و ناظر بر ظرفیت های خود و حتی ظرفیت دیگر دستگاهها باشد، بنابراین اگر ما بخواهیم یک اتفاق فرهنگی مسأله محور را در جامعه حل کنیم، باید ابعادی برای آن در نظر گرفته شود که شامل بحث های آموزش، شبکه و حمایت و پوشش گفتمانی است و هر اتفاق مبارکی برای اینکه اثری داشته باشد باید این اضلاع را در خود جای داده باشد.
وی بیان کرد: مطالبهگری نسبت به وظایف فرهنگی و تبلیغی، یکی از وظایف ماست، ولی ما باید ناظر به ظرفیتها، کار ایجابی کنیم. هم ظرفیت های خود و هم ظرفیت دستگاه هایی که در کارگروه ما هستند از جمله وزارت ورزش و آموزش و پرورش ظرفیت های متعددی هستند که می توانند ما را به سمت انجام یک کار بزرگ مسأله محور پیش ببرند.
مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی افزود: ما در این فضا به این موضوع رسیدیم که باید نوجوانان را مخاطب راهبردی و محوری خود قرار دهیم و با رویکرد دیگر مخاطب خود را ارائه کنندگان خدمات و تولیدات محصولات عفاف و حجاب و مخاطب عام و مخاطب دلسوز مذهبی در نظر گرفتیم.
وی تصریح کرد: برای این امر باید زیرساختهای مرتبط با نوجوانان را بکار بگیریم، آموزش و پرورش مهمترین ظرفیت ارتباطی با نوجوان را دارد.
شایان ذکر است، این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام رضا عزت زمانی، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، عاطفه سعیدی نژاد، مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی و مدیران کل سازمان تبلیغات اسلامی در استانها برگزار شد و هریک از مسئولان در راستای ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب، طرح ها، پیشنهادات و راهکارهای خود را ارائه کردند.
نظر شما