به گزارش خبرنگار مهر، ظهر پنجشنبه محمد رشیدی عضو هیئت رئیسه و نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از شرکتهای دانش بنیان در برج علم و فناوری استان کرمانشاه اظهار کرد: از سال گذشته طرح حمایت از تولید دانش بنیان برای اجرای قانون جهش تولید در دستور کار مجلس قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه قانون جهش تولید پس از تأیید شورای نگهبان به صورت نهایی ابلاغ شد، وی افزود: امروز این قانون زیرساختهای بسیار بزرگی برای جهش تولید در بخش دانش بنیان ایجاد کرده و پیش از منویات مقام معظم رهبری در سال جدید مجلس شورای اسلامی در این مسیر گام برداشته است.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی به عنوان قانون گذار و ناظر طرحهای تصویب شده، زیرساختهای مناسبی در بخش دانش بنیان تصویب کرده که با اجرای صحیح و به موقع میتواند به شرکتهای فعال در این عرصه به صورت حقیقی کمک کند.
رشیدی قانون جهش تولید را حامی همه جانبه برای تولید کنندگان و شرکتهای دانش بنیان دانست و بیان کرد: در این قانون حمایتهای دولت به صورت یک پکیج کامل و جامع به منظور حمایت مالی و معنوی برای تولیدکنندگان در نظر گرفته شده است.
وی خاطر نشان کرد: بخشی از حمایتهای قانون جهش تولید شامل حمایتهای تسهیلاتی، معافیتهای مالیاتی و حفظ حقوق معنوی شرکتهای دانش بنیان است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اجرای سیاستهای مشوق در بخشی از قانون جهش تولید ذکر شده، تاکید کرد: اجرای سیاستهای مشوق برای به کارگیری ظرفیت شرکتهای دانش بنیان امری مؤثر بوده که در این قانون مورد توجه قرار گرفته است.
رشیدی به مشکلات بر سر راه پیشرفتهای دانش بنیان اشاره کرد و ادامه داد: کمبود ساختارهای عاملی، عدم خودباوری و اعتماد به جوانان سبب شده که طی سالیان گذشته از ظرفیتهای دانش بنیان در استان کرمانشاه به درستی استفاده نشود.
وی قانون جهش تولید را بسیار مؤثر خواند و عنوان کرد: این قانون به عنوان زیرساختی قوی و محکم میتوانند توفیق بسیار خوبی برای شرکتهای دانش بنیان و فعال کردن آنها در جذب حمایتهای بیشتر باشد.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حمایت از ظرفیتهای دانش بنیان نخستین گام برای پیشرفت در عرصه فناوری، تکنولوژی و جهش تولید است، افزود: تا زمانی که ظرفیت دانش بنیان تثبیت و حمایت نشود جهش تولید در همه عرصهها ممکن نبوده چرا که به عنوان مهمترین اصل در مسیر پیشرفت نیازمند حمایت همه جانبه است.
رشیدی با اشاره به اینکه شرکتهای دانش بنیان برای ارائه محصولات خود نیازمند بازار هدف هستند، گفت: پارکهای علم و فناوری به دنبال ایجاد بازار هدف برای شرکتهای دانش بنیان بوده که پس از شناسایی آنها را در مسیر تجاری سازی و فروش قرار میدهند.
وی با بیان اینکه بودجه صرف شده برای پارکهای علم و فناوری طی سالهای گذشته بسیار مؤثر بوده و هدر رفتی نداشته، خاطر نشان کرد: با وجود صرف مناسب هزینهها باید حمایت بیشتری برای سوق دادن به سمت تجاری سازی و ایجاد بازار محصولات دانش بنیان از آنها صورت گیرد.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از ابتدای تشکیل دولت سیزدهم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دچار رکود شده که نیازمند توجه و رسیدگی رئیس جمهور است تا به ادامه فعالیتهای خود برای حمایت از جوانان و شرکتهای دانشبنیان باز گردد.
وی اعطای تسهیلات مکمل و جلوگیری از واردات را خواسته تولیدکنندگان دانش بنیان دانست و تصریح کرد: امروز این قول دادن میشود که حمایت همه جانبه از فعالان در این عرصه صورت گیرد و در مقابل توقع داریم که در زمینه شناسایی شرکتهای دانش بنیان و ایجاد یک زنجیره اتصال بین شرکتها در راه رسیدن به موفقیت از هیچ تلاشی دریغ نشود.
رشیدی ایجاد نمایشگاهها برای تبادلات علمی و ارتباطات را امری مهم دانست و خاطرنشان کرد: ارتباطگیری و ایجاد زنجیره اتصال شرکتهای دانش بنیان با شرکتهای سرمایه داری که دانش بنیان نیستند امری ضروری بوده که شرکتهای دانش بنیان با همراهی یکدیگر باید بر ارائه محصولات خود به آنها تلاش کنند.
نظر شما