به گزارش خبرگزاری مهر، مریم پاک بین جمعه در مراسم افتتاحیه استانی کاربینی طرح ملی دادرس، اجرای طرح دادرس را یکی از کاربردیترین طرحهای سازمان جوانان و کاربینی را کار عملیاتی طرح دادرس عنوان کرد.
وی افزود: آموزش، تربیت و آگاه سازی دانشآموزان و خانواده آنان در چرخه مدیریت بحران از اهمیت ویژه ای برخوردار است خاطرنشان کرد افتتاحیه این برنامه با همکاری معاونت امداد و نجات این جمعیت و اداره کل آموزش و پرورش استان در محل پایگاه پشتیبانی و مجتمع رفاهی هلال احمر استان برگزار شد.
معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان همدان تصریح کرد: پس از آموزش کاربینی طرح ملی دادرس، عینی سازی و ارائه اطلاعات از طریق بصری و کسب تجربه در فضای شبیهسازی شده در فراگیری بیشتر دانش آموزان و تعمیق داشتههای تئوری آنان بسیار مؤثر خواهد بود.
پاک بین در ادامه صحبتهای خود، طرح دادرس را یکی از کاربردیترین طرحهای سازمان جوانان دانست و اظهار کرد: کاربینی، تکمیلکننده آموزشهای میدانی در مدارس است که پیشبینی میشود با همکاری معاونتهای جوانان و امداد و نجات هلال احمر استان و هماهنگی با اداره کل آموزش و پرورش، اجرای این طرح تا مهرماه سالجاری در بیش از ۲۰۰ کانون دانشآموزی هلال احمر اجرا شود.
وی با تاکید بر اهمیت غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان در تابستان، افزود: در طرح کاربینی دادرس دانشآموزان ضمن غنی سازی اوقات فراغت و بازدید از تجهیزات آمبولانس و تیم آنست جمعیت، در ایستگاههای پانسمان و بانداژ، احیا قلبی-ریوی، چادرزنی و اطفا حریق آنچه را که فراگرفتهاند را به صورت عملی تمرین کنند.
پاک بین یادآور شد: در طرح کاربینی میدانی عملیاتی برنامه ملی دادرس، دانشآموزان با ایمنی، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، احیای قلبی و ریوی و CPR، آسیبهای بافت نرم، آسیبهای اسکلتی و مفصلی، انتقال و حمل مصدوم، اطفا حریق و سوختگی، اسکان اضطراری و کار میدانی یا عملیاتی آشنا میشوند.
لازم به ذکر است سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر کشور با اجرای برنامه ملی دادرس در تلاش است تا در بین دانش آموزان نشاط اجتماعی را تقویت کند و آثار ناشی از سوانح و حوادث را کاهش دهد.
نظر شما