رضایت ۷۴ درصدی مردم از اپلیکیشن‌های سلامت

رضایت ۷۴ درصدی مردم از اپلیکیشن‌های سلامت

بر اساس اعلام مرکز رصد و ترویج اقتصاد دیجیتال میزان رضایت مشتریان از اپلیکیشن‌های حوزه سلامت، ۷۴ درصد برآورد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا هاشم پور سرپرست تیم داده‌های مرکز رصد و ترویج اقتصاد دیجیتال در مراسم رونمایی از گزارش اقتصاد دیجیتال در حوزه سلامت با اشاره به مراحل تهیه این گزارش، گفت: با توجه به نیاز سنجی‌ها و پتانسیل‌های موجود در حوزه سلامت دیجیتال اقدام به تهیه این گزارش کردیم.

وی گفت: برای تهیه این گزارش ۶ تا ۷ گزارش بین المللی در این حوزه را مورد بررسی قرار دادیم و توانستیم نسخه نهایی این گزارش را تهیه کنیم.

وی با اشاره به بخشی از این گزارش که به رضایت مشتریان در استفاده از اپلیکیشن‌های حوزه سلامت ارتباط دارد، گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده میزان رضایت مشتریان از این اپلیکیشن‌ها حدود ۷۴ درصد است و این میزان برای کشورهای دارای بازار سلامت دیجیتال مانند آمریکا و انگلستان ۸۴ درصد ثبت شده که این عدد نشان می‌دهد جای کار بیشتری در این حوزه داریم.

سرپرست تیم داده‌های این مرکز با تاکید بر ضرورت توسعه سلامت دیجیتال بر اساس پیشران‌های موجود در کشور، افزود: کاهش هزینه‌های درمان یکی از این پیشران‌ها است چرا که مطالعات نشان داد که توسعه سلامت دیجیتال موجب کاهش ۳۳ درصدی هزینه‌های سلامت خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: طبق مطالعه‌ای که انجام شد تا سال ۲۰۲۷، حدود ۵۵ درصد از جمعیت کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا به نوعی دیابت مبتلا می‌شوند و این رقم قابل توجه ایجاب می‌کند که به سمت کنترل بیماری‌ها برویم.

در ادامه محمد موسی زاده موسوی مدیر عامل صندوق توسعه اقتصاد دیجیتال سلامت دیجیتال را یکی از حوزه‌های اولویت‌دار صندوق توسعه اقتصاد دیجیتال دانست و گفت: این حوزه دارای کشش بازار و ماهیت راهبردی است.

وی ادامه داد: در حوزه اقتصاد دیجیتال مبتنی بر سلامت، حوزه توزیع و دسترس پذیر بودن خدمات از مهمترین موضوعات است که باید به آن توجه شود.

مدیر عامل صندوق توسعه اقتصاد دیجیتال ادامه داد: بر این اساس سرمایه گذاران تمایل به سرمایه گذاری در آن دارند زیرا درآمد ثابتی دارد.

موسی زاده موسوی با بیان اینکه اکثر مردم تلفن همراه هوشمند دارد که این می‌تواند مشوقی برای توسعه زیر ساخت‌های سلامت دیجیتال باشد، اضافه کرد: در حال حاضر شاهد افزایش سالمندی در ایران و دنیا هستیم و استفاده از ابزارهای هوشمند برای پایش سالمندان ضروری به نظر می‌رسد.

موسوی با اشاره به حمایت‌های این صندوق از شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها افزود: اعطای ضمانت نامه، تسهیلات و مشارکت در سرمایه گذاری از جمله حمایت‌های ما به شمار می‌رود.

کد خبر 5524102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha