به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم تجلیل از مدالآوران ناشنوا و کمشنوا در بیست و چهارمین دوره المپیک ۲۰۲۱ برزیل با حضور علیمحمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور، سمانه زمانی مدیرکل بهزیستی استان تهران، مهران تیشهگران رئیس فدراسیون ناشنوایان، پرگر رئیس کنفدراسیون ورزش ناشنوایان آسیا، نماینده یونیسف در ایران، نماینده صندوق جمعیت ملل متحد و اقیانوسیه و مجید مجیدی کارگردان سینما و تلویزیون در سالن آمفیتئاتر باغ کتاب برگزار شد.
در این مراسم علیمحمد قادری رئیس سازمان بهزیستی، با بیان اینکه کاروان ناشنوایان و کمشنوایان ایران با توجه به محدودیتهایشان رتبه سوم در بیست و چهارمین دوره المپیک ۲۰۲۱ برزیل کسب کردند، گفت: در این نشست تلفیقی افتخار داریم که درباره محدودیت کمشنوایی و ناشنوایی صحبت کنیم و مدالآوران و افتخارآفرینان به عنوان یک اسوه از آنها یاد میشود و باید قدردان پدران و مادرانی باشیم که علیرغم محدودیتها تلاش میکنند تا فرزندان خود را به بالندگی برسانند.
وی ادامه داد: حضور شما ورزشکاران ناشنوا در میادین بینالمللی و کسب جایگاه قهرمانی در این آوردگاه مایه غرور و افتخار شده است؛ شما عزیزان الگویی خلق کردید که در کنار مدالآوری، امیدآفرینی را بین خانوادههای ناشنوا و کمشنوا تسری بخشیدید.
قادری با بیان اینکه امروز سازمان بهزیستی کشور در کنار وظایف اصلی خود در راستای تکریم و بزرگداشت این افراد خود را موظف به ترویج چنین الگویی میداند، تصریح کرد: تک تک شما ورزشکاران میتوانید نمونهای برای نوجوانان و جوانان باشید که با اراده قوی تمام محدودیتهای ظاهری را فراتر از انتظار در سکوهای افتخار ترسیم کنند.
وی با مرور اقدامات سازمان بهزیستی کشور در حوزه معلولیت شنوایی، افزود: در حوزه شنیداری غربالگری شنوایی کودکان را در دستور کار داریم و در حال حاضر به پوشش بالای ۹۰ درصد رسیدیم؛ همچنین در خصوص کاشت حلزون با وجود تحریمهای سخت در قالب شرکتهای دانشبنیان در حال پیگیری هستیم.
رئیس سازمان بهزیستی، موضوع اشتغال کمشنوا و ناشنوایان جز برنامههای اساسی برشمرد و گفت: این موضوع به صورت جدی در کنار مطالبهگری خود در خصوص کسب سهمیههای اشتغال دولتی و بخش عمومی در قالب راهاندازی استارت آپها و فرآیند مهارتافزایی و اشتغالآفرینی طریق شبکههای حقیقی و حقوقی در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه مهمترین کلید اشتغال کسب «مهارت» است در پایان یادآور شد: لذا باید ایجاد و شروع یک باشگاه مهارت و استعدادیابی در کشور داشته باشیم؛ البته استعدادیابی در سازمان بهزیستی کشور کلید خورده است امیدواریم با برخی از افراد که بازوی سازمان بهزیستی در امور ورزش هستند، حداکثر بهرهوری را در بهزیستی داشته باشیم.
یادآوری میشود؛ در حاشیه تجلیل از مدالآوران ناشنوا و کمشنوا در بیست و چهارمین دوره المپیک ۲۰۲۱ برزیل «علیمحمد قادری» رئیس سازمان بهزیستی کشور از خانواده تنها شهید ناشنوا جنگ تحمیلی ۸ سال دفاع مقدس «عبدالمطلب اکبری» تقدیر و تجلیل کرد.
نظر شما