به گزارش خبرگزاری مهر، روز شنبه جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه لرستان به ریاست فرهاد زیویار استاندار لرستان و با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مدیران دستگاههای اجرایی عضو برگزار شد.
استاندار لرستان در حاشیه این جلسه در سخنانی گفت: دستور کار مهم جلسه امروز در رابطه با بررسی مدل توزیع اعتبارات عمرانی و هزینهای بود که از حدود یک ماه قبل این مدل با برگزاری جلسات و تبادل اطلاعات میان سازمان مدیریت و برنامه ریزی با سایر دستگاههای اجرایی صورت پذیرفته و در نهایت تصمیمات لازم اتخاذ شده است.
فرهاد زیویار اظهار داشت: در بحث ترسیم مدل توزیع اعتبارات استان، سه رکن مساحت، جمعیت و محرومیت مورد توجه قرار گرفته و موضوعات مهمی از قبیل کم آبی، برگزاری کنگره شهدا، کشاورزی و سایر موارد مهم و راهبردی استان به خوبی در این مدل دیده شده است.
وی افزود: در جلسه امروز پس از بررسی و تبادل نظر میان اعضای شورا مقرر شد مواردی به مدل توزیع اعتبارات افزوده شود که پس از انجام تغییرات و اصلاح، حداکثر تا ۴۸ ساعت آینده به دستگاههای اجرایی استان ابلاغ خواهد شد.
استاندار لرستان یادآور شد: پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور محترم به لرستان از مهمترین مواردی است که در بحث اجرای مدل توزیع اعتبارات به آن پرداخته و بخشی از اعتبارات مورد نیاز پروژههای استان نیز به آنها تزریق شده و جهشهای خوبی در پیشرفت پروژهها رخ داده است.
زیویار خاطرنشان کرد: بخش عمدهای از پروژههای استان که در مدل توزیع اعتبارات مورد توجه قرار گرفته است مربوط به سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ است و عملیات تعدادی از آنها با توجه به اعتبارات اختصاص یافته، آغاز شده که بیمارستان نیایش خرم آباد، بیمارستان رازی کوهدشت، چهار خطه خرم آباد به دلفان و جاده چهار خطه ازنا به شازند بخشی از این پروژهها به شمار می آیند.
وی با بیان اینکه اعتبار این پروژهها عمدتاً به صورت ریالی یا از محل تسهیلات ماده ۵۶ قانون بودجه در اختیار پروژهها قرار میگیرد، تصریح کرد: با آغاز عملیات اجرایی پروژهها توسط دستگاههای اجرایی استان، این پروژهها از حالت رکود خارج شده و با توافقاتی که با بانکهای عامل صورت پذیرفته، تسهیلات مورد نیاز برای ادامه روند عملیات اجرایی پروژههای استان طی ماههای آتی در اختیار قرار خواهد گرفت.
استاندار لرستان تاکید کرد: پیگیری راه اندازی مجدد پروژههای استان در بخش عمرانی و اقتصادی و خارج کردن آنها از حالت رکود از مهمترین اقداماتی است که دستگاههای اجرایی باید اقدامات لازم را در زمینه جذب اعتبارات مورد نیاز عملیاتی کنند.
نظر شما