۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۹

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه خبر داد؛

بومی سازی مصاحبه های علمی و روانشناسی اداره کل جذب قوه قضائیه

 بومی سازی مصاحبه های علمی و روانشناسی اداره کل جذب قوه قضائیه

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه از بومی سازی مصاحبه های علمی و روانشناسی اداره کل جذب و گزینش قوه قضاییه با حضور توامان تیم حقوقدان و روانشناس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت منابع انسانی قوه قضائیه، نشست بررسی آسیب شناسی مصاحبه‌های روانشناسی اداره کل جذب و گزینش قوه قضائیه با حضور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه، مدیر کل جذب و گزینش قضات و جمعی از روانشناسان این اداره کل در محل سالن اجتماعات ساختمان شهید صدیقیان (ساختمان شماره ۳ قوه قضائیه) برگزار شد.

محمدباقر الفت معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه ضمن تشکر از زحمات متخصصان حوزه روانشناسی در زمینه ارتقا کیفیت جذب نیروی انسانی در قوه قضائیه خصوصاً جذب نیروی قضائی بر بررسی آسیب شناسی مصاحبه‌های روانشناسی و ارتقا آن تاکید کرد.

این مقام عالی قضائی در ابتدا با اشاره به اینکه ورود به مباحث را به متخصصان این علم محول می‌کنیم، اذعان داشت: متخصصان در بحث ارتقا دانش به جهت نگاه فنی به مسائل مجرب ترند. لذا در این جلسه نگاهی می‌اندازیم بر فرایند مصاحبه‌ها، برون داد فعالیت‌ها و اینکه تا چه میزان انتظارات دستگاه قضا برآورده شده است. وی افزود: بررسی بازخوردهای شماری از پرونده‌های مصاحبه‌ها در این روند برای آگاهی از میزان تشخیص روانشناسان مجرب این حوزه و آنچه مورد انتظار دستگاه قضا است، مؤثر خواهد بود.

معاون رئیس قوه قضائیه با بیان اهمیت نیروی انسانی بعنوان سرمایه دستگاه قضا و اشاره به اینکه ابزار دستگاه قضا باید بروز باشد، اظهار داشت: بکارگیری روش‌ها و آزمون‌های تستی سالیان گذشته به منظور جذب نیرو در سال‌های آتی صحیح نیست و باید با بروز رسانی و تولید ابزار علم نقطه بهبود را گسترش دهیم.

وی با اشاره به اینکه با پیشرفت علم موضوعات جدید مطرح می‌شود، افزود: به لحاظ اینکه هر نظام حقوقی خصایص، اعتقادات و باورهای ویژه ای دارد، روش‌ها و آزمون‌های تستی سرمایه‌های انسانی هر سازمانی نیز باید مطابق آن بومی سازی شود و روش‌ها مرتب در فرایند کنترلی مرور و اصلاح شود.

معاون رئیس قوه قضائیه همچنین از حضور دو گروه متخصص حقوقدان و روانشناس در تیم مصاحبه علمی خبر داد و گفت: من بعد جلسات مصاحبه علمی و روانشناسی با حضور یک تیم چهار نفره متشکل از دو گروه متخصص در امر حقوقی و روانشناسی به کار خود ادامه می‌دهد تا این تیم مطابق برنامه‌های جدید تبیین شده، نظر مشترک جمعی ارائه دهند و در نهایت خروجی برنامه‌ها با تقویت مستمر و همسو با اهداف از پیش تعیین شده مورد رضایت مردم عزیز و دستگاه قضا باشد.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه با اظهار امیدواری از همکاری مشترک این دو گروه در شناسایی شاخص‌های مورد نظر دستگاه قضا عنوان کرد: این اطمینان را می‌دهیم که در بررسی‌ها سلیقه شخصی مطرح نخواهد شد و بلکه با رعایت استاندارها و تولید گامی جدید با هدف بومی سازی مفاهیم و پایش مستمر، گذر معایب از فیلتر ارزیابی‌ها براحتی میسر نشود.

کد خبر 5535568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha