به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم یخکشی دوشنبه شب در جلسه بررسی طرحهای آبرسانی به شهرهای گروه الف استان اظهار کرد: شبکههای آبرسانی در مناطق شهری و روستایی مازندران که به صورت مجتمع ایجاد شدهاند، در مناطقی که سد ساخته شده از سد و نقاطی که سد ندارند از رودخانه استفاده میکنند تا در آینده سدهای مد نظر برای مناطق مختلف مازندران ساخته شود.
وی با بیان اینکه مهمترین دلیل وجود مشکل در شهرهای مازندران برای تأمین آب آشامیدنی، نبود زیرساختهای آبرسانی و ذخیره آب است، خاطرنشان کرد: برای تأمین آب آشامیدنی از آب سطحی ظرفیت تصفیهخانههای مازندران باید به ۱۶ متر مکعب در ثانیه برسد که در حال حاضر این رقم برای مازندران حدود ۳ متر مکعب در ثانیه است.
یخکشی اظهار کرد: در شهرهای گروه الف بخشی از کار به سرانجام رسید و اکنون آب سد آیتالله صالحی مازندرانی تا بابلسر هم رسیده است. تقریباً برای همه شهرها طرحهایی در دست ساخت داریم و در سفر دولت به مازندران هم اعتباراتی برای این طرحها در نظر گرفته شد.
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای مازندران گفت: وزارت نیرو تمرکز خاصی بر تأمین آب آشامیدنی دارد و بحث تأمین آب به ویژه برای روستاها از اولویت خاصی در دولت برخوردار است.
یخکشی ساخت سدهای پیشبینی شده برای مازندران را یکی از راههای اصلی حل مشکل آب آشامیدنی در این استان بیان کرد و گفت: بهرهبرداری کامل از سد گلورد، ساخت سد هراز و سدهای آزارود تنکابن، کسلیان سوادکوه، زارمرود ساری و سجادرود بابل میتواند بسیاری از چالشهای ما در تأمین آب آشامیدنی را برطرف کند و این پروژهها ردیف اعتباری و بودجههای اولیه را دارند و امیدواریم که با تأمین منابع مالی از محلهای اعتباری مختلف بتوانیم این طرحها را نیز پیش ببریم.
نظر شما