به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین درویشی ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران مهارت آموزی و ارتقای آن را مسئله بسیار مهم دانست و گفت: هزار و ۲۰۷ آموزشگاه آزاد و سه هزار و ۳۱۰ مربی در استان فعالیت دارند و ۱۹ گروه هدف آموزشی در استان نیز شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه آموزشهای صنعت و صنوف در بخش دولتی انجام میشود، افزود: ۸۵ درصد آموزشهای بخش خصوصی را رشتههای خدماتی تشکیل میدهند و بخش عمدهای از این آموزشها در بخشهای دولتی و خصوصی انجام میشود.
وی ادامه داد: در سال قبل دو سناریو شامل توسعه آموزشهای مهارتی با محوریت بخش خصوصی در استان پیگیری شد و قانون صدور مجوز کسب و کار برای متقاضیان در استان اجرایی و محقق شد.
درویشی یادآور شد: شمار آموزشگاههای آزاد از ۷۰۵ واحد به هزار و ۲۰۷ واحد طی سال قبل در استان افزایش یافت و صدور مجوز مراکز آموزش جوار کارگاهی از دیگر طرحها بود و تا سال قبل هشت مرکز در استان فعال بود.
مدیرکل فنی و حرفهای مازندران تصریح کرد: تأمین نیروهای مورد نیاز واحدهای تولیدی و ارتقای مهارت و کیفیت تولید از جمله اهداف ایجاد مراکز آموزش جوار کارگاهی در استان بود و تا پایان سال قبل ۱۱۳ واحد مرکز آموزش جوار کارگاهی در استان ایجاد شد.
وی افزود: آموزش با کلید واژه نخلستان ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهها جز فلسفه جدید کاری فنی و حرفهای است تا آموزشهای مهارتی در استان نهادینه شود.
وی ترویج کارآفرینی را مسئله مهم بیان کرد و گفت: در سال قبل ۶۴ رشته جدید به آموزشهای مهارتی در استان افزوده شد و آموزش فناوریهای نوین، فنی، زیست بوم، زیست فناوری از جمله آن بوده است.
درویشی با اشاره به برنامههای عملیاتی سال جاری اشاره کرد و گفت: توسعه مراکز جوار کارگاهی، توسعه آموزشهای محیط کارگاهی و استاد - شاگردی نوین، توجه به آموزشهای کهاد و نخلستان از مهمترین برنامهها است.
وی توجه به آموزش اقشار آسیب پذیر و حاشیه نشین را از دیگر اولویتها بیان کرد و گفت: همچنین آموزشهای مهارتی باید به مراکز آموزشی دانش بنیان پیوند زده شود و ۱۰ مرکز دانش بنیان مجوز آموزشهای مهارتی اعطا شده است.
نظر شما