خبرگزاری مهر - گروه استانها: وقتی صحبت از امکانات ورزشی به میان میآید، خاطره پروژههای نیمهتمام که برخی از آنان عمرشان به بیش از ۱۵ سال میرسد، زنده میشود؛ پروژههایی که نهتنها هیچگاه از آنها بهرهبرداری نشد، بلکه اکنون باید بازسازی، تخریب و یا نوسازی شوند.
امروزه توجه به صنعت ورزش یکی از موضوعاتی مهمی است که دولتهای مختلف به آن میپردازند و همه مسئولان بهنوعی درصدد ایجاد شرایط برای رشد این صنعت در کشور هستند. برای توسعه ورزش بین مردم نیز باید شرایط و بستر مناسب مانند امکانات ورزشی، سالنها، ورزشگاهها و غیره فراهم باشد که برای رسیدن به سرانه استاندارد فضاهای ورزشی باید زیرساخت، محیطهای روباز و سرپوشیده ورزشی ایجاد کرد.
دولتها و مسئولان در بازههای زمانی مختلف اقدام به کلنگزنی پروژههای ورزشی کردهاند که شاید اساس و پایه این کلنگزنیها درست نبوده و متأسفانه وقتی دلایل طولانی شدن بهرهبرداری از پروژههای ورزشی را جویا میشویم، هرکدام از مقامات مسئول وجود چنین پروژههای را ارث دولت قبل از خود معرفی میکند.
با توجه به تنگناهای جدی مالی و همچنین مشکلات شدید برای اتمام پروژههای نیمهتمام ورزشی، ما به دنبال مطالبه بهحق ورزشکاران در رشتههای مختلف ورزشی هستیم تا بتوانیم با همیاری و مساعدت متولیان ارشد کشوری و استانی، شاهد بهرهبرداری سریعتر فضاهای ورزشی باشیم.
یک عزم جدی در میان مدیریت ارشد استان همدان، مجمع نمایندگان باید برای تکمیل پروژههای ورزشی گذاشته شود تا شاهد تکمیل این پروژههای بعضاً تاریخی باشیم، پروژههایی که زمان کلنگزنی آنها به فراموشی سپرده شده و باید در برگههای تاریخ دنبال آنها بگردیم.
۹۲ پروژه نیمهکاره ورزشی روی دست دستگاه ورزش استان همدان
از این پروژههای نیمه تمام میتوان به استخر اختصاصی شیرجه اشاره کرد قرار بود در مجموعه شهید مفتح همدان، استخر اختصاصی شیرجه احداث شود اما بیش از ۱۰ سال از زمان تصویب اجرای این طرح میگذرد و تاکنون هم اقدام خاصی انجام نشده است.
پیست سرپوشیده دو ومیدانی همدان نیز رؤیای دست نیافتنی برای دوندگانی شده که جزو بیشترین مدال آوران تاریخ ورزش استان و کشور به شمار میروند.
علی حقیقی مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان در گفتگو با مهر با اشاره به وجود ۹۲ پروژه نیمه تمام ورزشی در استان همدان اظهار داشت: ۴۳ پروژه راکد ورزشی استان پس از سالها، با پیگیریهای فراوان، احیا و وارد مدار ساخت و تکمیل شده است.
وی ادامه داد: خوشبختانه با پیگیریهای نمایندگان استان در مجلس و مساعدت دولت و وزارت ورزش موفق شدیم در بودجه سال ۱۴۰۱ کشور برای ۴۳ پروژه عمرانی که سالها نیمه کاره رها شده، بود، اعتبار جذب کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان بیان کرد: در حال حاضر پس از قرار گرفتن این ۴۳ پروژه در بودجه عمرانی، با برنامهریزی منسجم، فعال و روند ساخت و ساز آنها از سر گرفته شده است.
وی افزود: سیاستگذاری اصلی دستگاه ورزش در حوزه عمرانی، تکمیل طرحها و بهرهمندی ورزشکاران استان از ظرفیتهای جدید است تا بتوانیم علاوه بر افزایش سرانه ورزشی، بستر لازم برای برخورداری آحاد مردم از امکانات مناسب ورزشی را فراهم کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با اشاره به افتتاح ۵ پروژه ورزشی در هفته دولت بیان کرد: سالن باستانی مریانج، زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال آبشینه، سالن ورزشی چند منظوره توچغار، سالن کبدی کبودرآهنگ و زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال لتگاه از جمله این پروژهها هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان عنوان کرد: امیدواریم در سفر ریاست محترم جمهوری بتوانیم اعتبارات خوبی برای پروژههای ورزشی که بالای ۷۰ درصد پیشرفت داشتهاند را جذب کنیم و اولویت را برای تکمیل این پروژهها گذاشتهایم.
در حالیکه همدان نیز مانند سایر نقاط کشور از برخی چالشهای اجتماعی آسیب دیده است، تکمیل و تجهیز پروژههای نیمه تمام عمرانی بخصوص در شهرستانهای محروم بتواند بخش قابل توجهی از آسیبهای اجتماعی را کاهش دهد.
نظر شما