۸ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱

سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران:

مهم‌ترین رسالت طلاب، شناخت دقیق و ابلاغ صحیح پیام عاشورا است

مهم‌ترین رسالت طلاب، شناخت دقیق و ابلاغ صحیح پیام عاشورا است

سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران گفت: طلاب باید در کنار شناخت دقیق وظایف و ابلاغ صحیح واقعه عاشورا، روحیه امیدبخشی به مردم جهت حفظ و تداوم مکتب اهل بیت(ع) را نیز داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از حوزه‌های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل در ویژه‌برنامه «پروانه های افلاکی» که با محوریت رسالت بانوان طلبه در ابلاغ پیام عاشورا و از طریق لایو مراسمات مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت سیدالشهداء (ع)، اظهار داشت: خداوند در قرآن برتری را برای بندگانی می‌داند که تقوای بیشتری دارند و در این میان فرقی بین زنان و مردان وجود ندارد.

وی افزود: خداوند در آیه ۱۳ سوره حجرات «یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثی وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ» زنان و مردان را دارای نقش مکمل در خلقت معرفی می‌کند به گونه‌ای که استمرار و تداوم خلقت با وجود هر دو امکان پذیر است و کرامت افراد در نزد خداوند با تقوا مشخص می‌شود.

سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه در ادبیات قرآنی و دینی، نقش زنان پا به پای مردان تثبیت شده است و مرد و زن نقش خود را دارند، ادامه داد: حال در برخی اوقات نقش زنان پررنگ‌تر بوده و در برخی مواقع نیز نقش مردان پررنگ‌تر است و هیچیک نمی‌تواند جای دیگری را پر کرده و کامل کند.

وی همچنین به جایگاه زنان قبل از اسلام و بعد از اسلام اشاره کرد و گفت: قبل از اسلام اعراب جاهلی دختران را زنده به گور می‌کردند و زن را نوعی کالا می‌دانستند ولی اسلام جایگاه واقعی زنان را به آنها برگرداند و خداوند در آیات مختلف به ویژه در سوره کوثر توجه ویژه ای به جایگاه دختران و زنان کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل در ادامه به قیام عاشورا و چرایی همراهی زنان و فرزندان با سیدالشهدا (ع) اشاره کرد و بیان داشت: اینکه امام حسین (ع) زنان و فرزندان را با خود همراه کرد برای این بود که بقای کربلا با وجود حضرت زینب (س) و دیگر زنان رقم بخورد و قیام سیدالشهداء (ع) زنده بماند، به گونه‌ای که زنان پیام رسانان واقعی واقعه کربلا باشند تا دشمن نتواند میدان جنگ را به نفع خود رقم بزند.

وی خاطرنشان کرد: اگر دستگاه تبلیغاتی قیام امام حسین (ع) نبود، واقعه کربلا تمام و کمال نقل نمی‌شد و باقی نمی‌ماند؛ لذا همراهان حضرت با ترسیم واقعی واقعه عاشورا موجب شدند پایه‌های حکومت یزید و دستگاه جور متزلزل شده و مردم واقعیت کربلا را از حاضران و شاهدان عینی بشنوند.

سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران، یکی دیگر از نقش‌های زنان در قیام کربلا را روحیه‌بخشی به مردان برشمرد و افزود: این روحیه بخشی سبب شد تا شوق یاران سیدالشهدا (ع) برای شهادت در رکاب حضرت افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه امروز نیز رسالت طلاب، وفاداری و عامل بودن به سنت اهل بیت (ع) است، ادامه داد: طلاب باید در کنار شناخت دقیق وظایف و ابلاغ صحیح واقعه عاشورا، روحیه امیدبخشی به مردم جهت حفظ و تداوم مکتب اهل بیت (ع) را نیز داشته باشند، همان گونه که حضرت زینب (س) در کنار ابلاغ صحیح پیام عاشورا، با دفاع جانانه از حضرت سجاد (ع) و ترویج مکتب ائمه (ع)، امید را در دل مردم و عاشقان اهل بیت (ع) زنده کرد.

کد خبر 5551244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha