به گزارش خبرنگار مهر، مدیریت شهری بهدلیل تعدد خدماتی که به شهروندان ارائه میدهد، همواره در پایتخت کشور از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار است و به نوعی بسیاری از ابعاد زندگی شهروندان با خدمات مدیریت شهری و شهرداری تهران گره خورده است. در این بسته خبری به گوشهای از خدمات مدیریت شهری میپردازیم.
رتبه دوم در زمان پاسخگویی به مطالبات شهری شهروندان
شهرداری منطقه ۱۴ در راستای خدمت به شهروندان در حوزههای مختلف شهری با میانگین کمترین زمان پاسخگوی به مطالبات شهروندان در سال جاری، رتبه دوم بین مناطق تهران را از آن خود کرد.
جلسه هم اندیشی مدیریت شهری نظارت همگانی ۱۳۷ با شهرداری منطقه بهمنظور بررسی وضعیت سامانه یکپارچه ارتباط شهروندی ۱۳۷ پلاس و با هدف ارتقا خدمت رسانی بهتر و باکیفیت به شهروندان در این منطقه برگزار شد.
در این جلسه که با حضور رضا ناصری سرپرست سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی سازمان بازرسی شهرداری تهران، هیئت همراه و محمد امین سالاری پور شهردار و مدیران شهری منطقه ۱۴ برگزار شد، ضمن ارائه گزارش عملکردی ۹ ماهه واحدهای اجرایی، روند بهبود وضعیت این دو سامانه و ارتقا رتبه عملکردی منطقه ۱۴ مورد بررسی قرار گرفت.
رضا ناصری با اشاره به آغاز به کار سامانه ۱۳۷ پلاس برای تسریع و تسهیل رسیدگی به موضوعات پرکاربرد حوزه شهری گفت: در سامانه ۱۳۷ پلاس دو نیاز شهروندان و شهرداری با هم ادغام میشود تا در نظارت عمومی از ظرفیت شهروندان استفاده شود و به بحث مردمی سپاری و استفاده از ظرفیت آنها به معنای واقعی جامه عمل پوشانده شود.
سرپرست سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی سازمان بازرسی شهرداری تهران با بیان اینکه دو سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ نقصهایی داشتند، افزود: طراحی سامانهای یکپارچه این شرایط را فراهم میکند تا از همه ظرفیتها برای تسریع در انجام امور شهروندان و جلب رضایت بیشتر شهروندان استفاده شود.
وی با اشاره به کاهش ۹ درصدی پیامهای خدمات فوریتهای شهری و میانگین سریع زمان پاسخگویی و رسیدگی به پیامها در منطقه ۱۴ نسبت به بسیاری از مناطق تهران، شاخصهای این منطقه را در میزان کمی و کیفی و زمان رسیدگی به پیامهای شهروندی مثبت و قابل تقدیر برشمرد.
محمد امین سالاری پور نیز با بیان اینکه سامانه یکپارچه ارتباط شهروندی در واقع مجموعه مدیریت کمکی و همیار مدیریت شهری برای ارائه خدمات کمی و کیفیتر به شهروندان است، گفت: با عنایت به این مهم که پیام شهروندان از پیام شهردار از اولویت بیشتری برخوردار است، از ابتدای آغاز به کار این سامانه نظارتی در منطقه ۱۴ نگاه مسئولان این سامانه نیز نگاهی به سمت شهروندان است و سعی بر رسیدگی به موقع به مطالبات و ارائه خدمات باکیفیت و سریع است.
شهردار منطقه ۱۴ در این هم اندیشی یکپارچه شدن سامانه ارتباط با شهروندان را مثبت و مثمر ثمر ارزیابی کرد و با اشاره به برخی موضوعات و چالشهای پیش رو حوزه شهری از جمله میزان اعتبارات نگهداشت، بافت فرسوده و تراکم بالای جمعیت در برخی نقاط و زمان بر بودن برخی طرح و ها و پروژههای شهری، اظهار داشت: برای محقق شدن رضایت صددرصدی شهروندان، موضوعها و مطالبات شهروندان با حساسیت و نگاه کارشناسانه پیگیری خواهد شد و مجموعه شهرداری منطقه ۱۴ برای ارتقای خدمت رسانی بهتر و باکیفیت به شهروندان اهتمام ویژه دارد.
بازدید سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران از بافتهای فرسوده منطقه ۱۰
مدیران ارشد شهرداری تهران با حضور در منطقه ۱۰، در بازدیدی دو ساعته به بررسی مشکلات و مسائل بافتهای فرسوده این منطقه پرداختند.
مهدی هدایت به همراه رضا شرفی و جمعی از مدیران منطقه صبح امروز، در بازدیدی دو ساعته وضعیت بافتهای منطقه ۱۰ را مورد بررسی قرار دادند.
در ابتدای این بازدید، مدیران ارشد شهرداری با حضور در گذر پشت بزرگراه شهید نواب صفوی به بررسی مسائل و مشکلات این محور اعم از مالکیت ساختمانهای بزرگراه شهید نواب صفوی، وضعیت عمرانی و شهرسازی و معضلات اجتماعی آن پرداختند.
همچنین هدایت و شرفی از میدانگاه بریانک و خیابان گلبن جنوبی بازدید و وضعیت نگهداشت این میدانگاه مورد بررسی قرار دادند. در ادامه، از کارگاه و زمین جانبی میدانگاه بریانک - که در اختیار سازمان نوسازی شهرداری تهران است – دیدن کرده و در خصوص کاربری این زمین تبادل نظر انجام دادند.
همچنین در این بازدید، شرفی و مدیران منطقه طرح شهرداری منطقه ۱۰ برای نوسازی محور قزوین که بر اساس مصوبه کمیسیون ماده ۵، پهنه کاربری آن از تجاری (پهنه S) به مختلط (پهنه M) تغییر کرده است، را برای مدیران سازمان نوسازی شهرداری تهران تشریح کردند.
در ادامه، مدیران ارشد شهرداری تهران از خیابانهای شهید دعوتی و موزه هفت چنار، شهید رنجبر، قزوین و کمیل بازدید کردند.
افزایش میزان درآمدهای پایدار در منطقه ۲۲
شهردار منطقه ۲۲ با اشاره به افزایش درآمدهای پایدار در هفته اخیر در این منطقه غربی پایتخت گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۵۰ درصد وصول مطالبات ماده صد در این منطقه محقق شده است.
وحیدرضا محمدی در جلسه کمیته درآمد این منطقه ضمن تسلیت ایام محرم و شهادت حسین ابن علی (ع) و یارانش اظهار داشت: یکی از مهمترین درآمدهای مدیریت شهری برای بالا بردن خدمات رسانی به شهروندان کسب درآمدهای پایدار است.
شهردار منطقه ۲۲ افزود: برای اینکه درآمدهای پایدار محقق شود باید برنامه ریزی و هدف گذاری صورت گیرد که این امر در شهرداری منطقه ۲۲ صورت گرفته است و خوشبختانه در هفته گذشته اقدامات ارزشمندی در راستای جذب درآمدهای پایدار از سوی شهرداری منطقه به همت معاونت مالی و اقتصادی شهری، معاونت معماری و شهرسازی و شهرداریهای نواحی شش گانه انجام شده است.
محمدی ادامه داد: درآمدهای پایدار منطقه ۲۲ مانند دریافت عوارض نوسازی و پسماند متفاوتتر از مناطق دیگر شهر تهران است، چرا که این منطقه تازه تأسیس به شمار میرود و مالکان تمایل کمتری به پرداخت این عوارض دارند و از سوی دیگر مالکانی که هنوز نتوانستهاند پایان کارشان را دریافت کنند کمتر تمایل به پرداخت فیش عوارض پسماند و نوسازی دارند و نهایتاً اینکه این منطقه پلاکهای ریزدانه کمتری نسبت به سایر مناطق هسته مرکزی شهر دارد و بیشتر پلاکها درشت دانه هستند.
شهردار منطقه تصریح کرد: موضوع درآمدهای پایدار یکی از مهمترین درآمدهای تمامی شهرداریهای کشور به شمار میرود که در این دوره از مدیریت شهری پایتخت اقدامات بسیار مناسبی به شکل برنامه ریزی شده به اجرا درآمده است.
جلسه کمیته درآمد شهرداری منطقه ۲۲ هر هفته به ریاست وحیدرضا محمدی شهردار منطقه به اجرا در میآید و موضوع درآمدهای پایدار جزو مهمترین دستورات این جلسات است.
آغاز طرح ویژه بهسازی مراکز آموزشی و ستاد استقبال از مهر در منطقه ۱۸
شهردار منطقه ۱۸ به اتفاق منصور هدایتی فرد رئیس آموزش و پرورش منطقه ۱۸ از ظرفیتها و فضاهای آموزشی و پرورشی منطقه بازدید کردند.
محمد جواد خسروی در بازدید از مدارس منطقه هجده گفت: در راستای آغاز کار دوباره مراکز آموزشی و پرورشی در کشور، توجه بیش از پیش به دانش آموزان در امر آموزش و پرورش در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته است.
شهردار منطقه هجده در ادامه با بیان اینکه اصلیترین پایگاه تعلیم، تربیت و پرورش دانش آموزان آموزش و پرورش است، گفت: با توجه به تعامل مدیریت شهری با آموزش و پرورش برای رفع کمبودها تلاش داریم با حداکثر امکان برای رفع مشکلات و درخواستها توان خود را بگذاریم.
خسروی پیرامون همراهی و همکاری در اجرای امور عمرانی در مدارس منطقه هجده تاکید کرد: هر کمکی که در توان مدیریت شهری برای همکاری با آموزش و پرورش وجود داشته باشد به میدان خواهیم آورد و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد زیرا یک سرمایه گذاری بلند مدت برای شهر است و در آینده، شهر و شهروند ثمره این سرمایه گذاری ها را خواهد دید. تجهیز، زیباسازی و رفع مشکلات مدارس و نیز آسفالت معابر مراکز آموزشی در اولویت شهرداری قرار گرفته است.
منصور هدایتی فرد در این بازدیدها به اصلی ترین مشکل منطقه یعنی افزایش جمعیت و کمبود فضاهای آموزشی اشاره کرد و بیان داشت: ساخت و سازها به صورت انبوه و به سرعت در منطقه در حال اجرا است اما از طرفی عدم در نظر گرفتن فضای آموزشی این مجتمعهای مسکونی مشکلات متعددی برای مردم و مدارس ایجاد کرده است.
مدیر آموزش و پرورش منطقه ۱۸ تاکید کرد: با توجه به کمبود فضای آموزشی و فرسودگی مدارس در مناطق جنوب غرب پایتخت از جمله منطقه هجده، خیرین باید به مناطق کم برخوردار تهران توجه ویژه داشته باشند.
شایان ذکر است در این بازدید که با حضور شهردار منطقه ۱۸ و با همراهی رئیس آموزش و پرورش منطقه و جمعی از مدیران شهری و فرهنگی انجام شد از هنرستان حضرت مریم (ع)، دبستان شهید حسین فهمیده و چند مرکز آموزشی دیگر بازدید بعمل آمد و حل مشکلات در دستور کار قرار گرفت.
نظر شما