به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهمندپور شامگاه چهارشنبه در آئین تجلیل از خبرنگاران و فعالان فضای مجازی دزفول که در مجتمع فرهنگی_سینمایی برگزار شد، اظهار کرد: رسانههای دزفول در ایام کرونا و روزهای مهم همچون تاسوعا و عاشورا جانانه تلاش کردند و همواره در تمام عرصهها نیز حامی ما مسئولان برای پیشرفت و توسعه شهرستان بودهاند.
وی با تاکید بر لزوم ثبت و انعکاس اتفاقات خوب و مثبت شهرستان توسط خبرنگاران افزود: در دزفول اتفاقات مثبت زیادی رخ میدهد که بسیاری از آنها به دلایل مختلف منعکس نمیشوند؛ بنابراین ضروری است اصحاب رسانه در این زمینه همکاری بیشتری داشته باشند تا صرفاً اخبار منفی و نگران کننده در جامعه بازتاب نداشته باشد.
فرماندار ویژه دزفول تصریح کرد: به عنوان مثال به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش دزفول، یکی از دبیرستانهای دزفول در امتحانات نهایی رتبه اول کشور را کسب کرده است که این یک اتفاق مثبت است و باید منعکس شود.
فرهمندپور با بیان اینکه دزفول در مرز چذابه دارای ۶ موکب فعال است، عنوان کرد: این موکب ها مردمی است و یک اقدام پرافتخار است که باید به آنها نیز پرداخته شود.
وی در پایان خواستار افزایش بیش از پیش تعامل و همفکری اصحاب رسانه با مسئولان شهرستان در راستای توسعه و تعالی شهرستان دزفول شد.
پرهیز از نشر اخبار حاشیهای
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول نیز در این آئین اظهار کرد: تقارن ۱۷ مرداد روز خبرنگار با عاشورای حسینی نشان دهنده رسالت خطیر و وظیفه سنگین خبرنگاران است.
علیرضا چرخابی با اشاره به وجود ۱۵ پایگاه خبری و دو رسانه مکتوب در دزفول، افزود: دفاتر نمایندگی مطبوعات و خبرگزاریهای متعدد نیز در دزفول مستقر هستند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول با تاکید بر لزوم برخورداری خبرنگاران از هوش و سواد رسانهای عنوان کرد: در تلاش بودیم تا برای تقدیر از خبرنگاران یک برنامه منسجم و یکپارچه برای اولین بار در دزفول برگزار شود اما حقیقت این است که عدهای نیز با وجود اینکه فاقد مجوز هستند اما خالصانه در حال تلاش در این عرصه هستند.
چرخابی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی مدونی از رسانهها در دزفول وجود ندارد، تصریح کرد: در حالی که بالغ بر ۱۰۰ نفر در دزفول ادعای فعالیت رسانهای دارند اما دفتر خانه مطبوعات در دزفول به دلیل به حد نصاب نرسیدن اعضا هنوز افتتاح نشده است در حالی که برای راه اندازی این دفتر صرفاً عضویت ۲۰ نفر کافی بود.
وی با تاکید بر لزوم اهتمام رسانهها و فعالان رسانهای نسبت به اخذ مجوز رسانهای، گفت: رسانههای دزفول در کنار کمیت باید به کیفیت نیز توجه کنند و نسبت به ارتقای سطح سواد رسانهای خود گام بردارند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول با بیان اینکه خبرنگار پل ارتباطی بین مردم و مسئولان است تاکید کرد: انتظار میرود خبرنگاران شهرستان از مسائل احساسی، حاشیه و جنجال پرهیز کنند و بر اساس صداقت برای انتقال واقعیتها تلاش کنند که تمام این موارد در صورت وجود هوش رسانهای محقق میشود.
چرخابی با تاکید بر لزوم افزایش سطح سواد اصحاب رسانه و فعالان مجازی گفت: باید دورههای آموزشی منظمی برگزار شود و امیدوار هستیم با همکاری و تعامل مسئولان و خبرنگاران شاهد افق روشنی در حوزه رسانههای دزفول باشیم.
وی در پایان از فعالیت رسانههایی که در مسیر وفاق و توسعه و تعالی شهرستان گام برمی دارند قدردانی کرد.
نظر شما