به گزارش خبرگزاری مهر، محمد طاهریانمقدم اظهار کرد: این واحدها شامل اقامتگاه بومگردی و اقامتگاه سنتی با سرمایهگذاری بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی ایجاد شده است.
مسئول نمایندگی میراثفرهنگی چناران و گلبهار ادامه داد: این واحدهای اقامتی برای ۱۵ نفر اشتغال مستقیم ایجاد میکند و بهصورت غیرمستقیم نیز اشتغالزایی خواهد داشت.
وی تصریح کرد: با افتتاح این اقامتگاهها در روستای گردشگری اخلمد علیا و سفلی در بخش مرکزی چناران و در شهرستان گلبهار در بخش گلمکان، مجموع واحدهای اقامتی این دو شهرستان به ۱۵ واحد با ظرفیت پذیرش ۳۰۰ نفر میرسد.
طاهریان مقدم با اشاره به استقبال علاقهمندان به تبدیل خانههای مسکونی قدیمی به اقامتگاهای بومگردی در این شهرستانها اظهار کرد: افزایش چشمگیر زائران علی ابن موسی الرضا (ع) و همافزایی دستگاهها با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستانها روند احداث اقامتگاههای بومگردی را تسهیل میکند.
مسئول نمایندگی میراثفرهنگی چناران و گلبهار با تاکید بر توسعه اقامتگاههای بومگردی در چناران و گلبهار گفت: بهرهگیری از معماری بومی، رعایت اصول زیست محیطی و پسماند، پذیرایی از گردشگران با غذاهای محلی از جمله مواردی است که در رونق اقتصادی این مسأله تأثیر بهسزایی دارد.
نظر شما