مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در سایه تلاش بازرسان و ناظران از واحدهای کارگاهی و تشدید نظارتها کاهش حوادث ناشی از کار و ارتقای ایمنی را در فعالیتهای عمرانی شاهد هستیم.
بهروز رحیمزاده برگزاری دورههای مختلف آموزشی را با هدف ارتقای ایمنی کارگران به ویژه در واحدهای صنعتی و حوزه ساختمان یادآور شد و تصریح کرد: در یک سال گذشته ۱۶ هزار مورد بازرسی از کارگاههای تولیدی در سطح استان انجام شده تا در کنار کاستن از مشکلات جامعه کارگری، بتوانیم دغدغههای جامعه کارگری را به صورت شفاف و روشن برطرف کنیم.
وی گفت: در سطح استان ۲۳ هزار کارگاه کوچک و متوسط فعال هستند که در این کارگاهها ۱۲۰ هزار کارگر مشغول فعالیت هستند که تلاش بر ثبات کار و فعالیت آنها در این کارگاهها است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل افزود: ما از ظرفیت ۲۵ بازرس و ناظر در رسیدگی به مشکلات جامعه کارگری و نظارت و بازرسی از این واحدها بهره میبریم و تلاشمان بر این است تا با رسیدگی به موقع به مشکلات جامعه کارگری، دغدغهها و مشکلات آنها را به سرعت برطرف کنیم.
رحیمزاده در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: وظیفه ما نظارت بر حسن اجرای قوانین در واحدهای کارگاهی و حفظ حق و حقوق جامعه کارگری است تا اهداف مورد نظر جامه عمل پوشیده و مشکلات به کمترین میزان برسد.
وی اضافه کرد: ۴۰ درصد آرای صادر شده در شعب رسیدگی به اختلافات و شکایات کارگری با صلح و سازش و به صورت توافقی به سرانجام رسیده و این پروندهها مخدومه شده است.
رحیمزاده بیان کرد: هم در هیئتهای بدوی و هم در هیئتهای تجدید نظر و مراحل نهایی صدور آرا سعی میشود تا حق و حقوق جامعه کارگری و کارفرمایی مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در یک سال گذشته بیش از ۶ هزار پرونده در این مراجع رسیدگی شده تا اختلاف و شکایات دریافت شده از جامعه کارگری و کارفرمایی مورد رصد و پایش دقیق قرار گیرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: تلاش ما بر این است تا یک فضای آرام و کم دغدغهای را برای جامعه کارگری در ادامه فعالیتها به وجود آوریم تا مشکلات و نارساییها در این حوزه به حداقل برسد.
نظر شما