صابر کاظمی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا، موجب ایجاد وقفه در صنعت پوشاک شده است، اظهار کرد: در نتیجه این وقفه و تعطیلی در کارگاههای تولیدی در کشور، تولید الیاف و نخ و به تبع آن تولید پارچه به حداقل میزان خود رسید.
وی با اشاره به عدم پیش بینی بازگشایی مدارس به صورت حضوری اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل افزایش قیمت ارز، واردات مواد خام اولیه با مشکل روبرو شده و به دنبال کمبود واردات نخ، تولید پارچه نیز به کندی صورت میگیرد، لذا امکان تولید پوشاک به صورت عادی وجود ندارد.
رئیس اتحادیه خیاطان و تولیدکنندگان پوشاک همچنین اظهار کرد: در زمان تعطیلی کارگاههای تولید پوشاک، کارگران به مشاغل دیگر روی آوردند و اکنون با کمبود نیروی کار در این حوزه روبرو هستیم.
کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: با توجه به اینکه جنس ارزان قیمت، دوام زیادی ندارد، لذا تلاش کردیم که جنس را با کیفیت مناسبتری ارائه دهیم، در این راستا تعرفه قیمت به کمیسیونی متشکل از نماینده اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک، اتاق اصناف، انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده، سازمان صمت و آموزش و پرورش ارائه شد و به تصویب رسید.
وی افزود: با توجه به فشار اقتصادی حاکم بر جامعه، تلاش برای عرضه کیفیت بادوام کالا با قیمت مناسب است و به این منظور بازرسیهای اتحادیه نیز به طور مستمر انجام میشود، اما برخی از تولیدکنندگان پوشاک با هماهنگی تعداد کمی از مدیران مدارس اقدام به افزایش نرخ نهایی پوشاک تولیدی کردند که بر اساس شکایت اولیا و پس از بازرسیهای انجام شده، پرونده متخلفان با همکاری اداره بازرسی سازمان صمت، به اداره کل تعزیرات ارسال شده است.
کاظمی با ابراز نارضایتی از میزان دستمزد پرداختی به کارگران توسط برخی از کارگاههای تولیدی گفت: برخی از کارگاههای تولیدی به صورت ناعادلانه اقدام به پرداخت دستمزد کمتری به کارگران واحد خود کرده اند که این عمل موجب ایجاد نارضایتی کارگران واحدهای تولیدی شده است.
رئیس اتحادیه خیاطان و تولیدکنندگان پوشاک، تعرفه مصوب اتحادیه خیاطان و تولیدکنندگان پوشاک برای اجرت چرخکار شلوار و پیراهن پسرانه مدرسهای را به ازای هر دست، ۲۳ هزار تومان برای مقطع ابتدایی، ۲۵ هزار تومان برای مقطع راهنمایی و ۲۸ هزار تومان برای مقطع دبیرستان اعلام کرد.
نظر شما