به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود حسینی پور یکی از نخستین دستورات رئیس جمهور را در بدو تشکیل دولت مردمی، شناسایی واحدهای راکد، نیمه تعطیل و تعطیل تولیدی و صنعتی در نقاط مختلف کشور ذکر کرد و گفت: طی یکسال گذشته ۱۱۴ واحد صنعتی و تولیدی مازندران به چرخه فعالیت و تولید بازگشتند و با این اقدام بیش از ۱۴۰۰ شغل ایجاد شده است.
وی ادامه داد: همچنین با هدف پیشگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی استان ۱۵ هزار میلیارد ریالی تسهیلات پرداخت شد که از تعطیلی ۳۰۰ واحد تولیدی جلوگیری به عمل آمد.
استاندار مازندران یادآور شد: علاوه بر حمایت از واحدهای تولیدی در راستای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، در یک سال گذشته راهاندازی دو هزار و ۶۹۴ طرح به ارزش ۵ هزار میلیارد تومان تصویب شد که با تحقق آن شاهد ایجاد اشتغال پایدار برای بیش از ۴۰ هزار نفر در آینده نزدیک در استان خواهیم بود.
حسینی پور یادآور شد: با صدای بلند می گویم کسی که برای مردم این استان قصد سرمایه گذاری داشته باشد مورد حمایت شخص بنده قرار میگیرد. درب اتاق من به روی سرمایه گذاران به نفع مردم مازندران باز است.
استاندار مازندران تصریح کرد: به طور متوسط هفتهای سه واحد تولیدی راکد و نیمه تعطیل در مدت حضور بنده در استان به چرخه تولید بازگشته است ودر سفرهای شهرستانی که شروع کردیم و شهر به شهر با مجموعه مدیران کل استانی به خدمت مردم میرویم یکی از موضوعات مهم جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید است که بعضاً در محل واحدهای تولیدی و صنعتی برگزار میشود.
وی از راه اندازی قرارگاه دانش بنیانها و حمایت از شرکتهای دانش بنیان در استان خبر داد و گفت: در موضوع دانش بنیان با توجه به دستور مقام معظم رهبری در راستای حمایت از اشتغال دانشبنیان، رویکرد برنامههای استان در حوزه گردشگری، کشاورزی و صنعتی به این سمت رفته است که در این راستا تلاش کردیم پیوندی بین دانشگاههای استان با بخشهای اجرایی برقرار کنیم، لذا به عنوان اولین استان، قرارگاه حمایت از دانش بنیانها با محوریت کلیه دانشگاههای استان و دستگاههای اجرایی را شکل دادیم.
استاندار مازندران تصریح کرد: جهت گیری اکثر کشورهای توسعه یافته مبتنی بر هایتِک (فناوری بالا) در محصولات جدید و نوآوری محصولی است، این در حالی که طبق گزارش وزارت صمت، بیش از ۵۰ درصد ارزش افزوده صنعتی در کشورهای عضو OECD یا همان "سازمان همکاریهای اقتصادی و توسعه" مربوط به صنایع موسوم به فناوری غیر هایتِک و فناوری متوسط و پایین است.
حسینی پور ادامه داد: این مسئله برای ایران از اهمیت بالاتری برخوردار است و قطعاً درصد بزرگتری از ارزش افزوده صنعتی ما را این صنایع تشکیل میدهند. در نتیجه، در ایران نوآوری در فرایندها نسبت به نوآوری محصولی از اولویت بالاتری برخوردار است زیرا شرکتهای دانش بنیان میتوانند به ویژه در این بخش مشارکت کنند، تا بتوانیم بهره وری را در صنایع بالا ببریم و محصولات رقابت پذیرتری هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمتی داشته باشیم.
وی افزود: در استان مازندران نیز طبق آخرین آمار اعلامی تارنمای مرکز شرکتها و مؤسسات دانش بنیان، ۱۰۷ شرکت دانش بنیان داریم.
نظر شما