به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، کشاورزی صنعتی است راهبردی و کهن که بشر تا به امروز با کمک آن توانسته بخش بزرگی از نیازهای غذایی خود را از طبیعت و دل زمین تامین کند. اما با توجه به کمبود منابع طبیعی و غذایی ضروری است که این صنعت اثرگذار در زندگی مردم، به سمت هوشمند شدن و استفاده از فناوری و نوآوری حرکت کند.
ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری نیز در همین راستا و بر اساس ماموریتی که در زمینه توسعه استفاده از فناوری های زیستی در صنایع مختلف دارد؛ تلاش کرده تا با رسوخ فناوریهای زیستی به صنعت کشاورزی، زمینه بازدهی بیشتر محصولات را فراهم کند و در افزایش سودآوری و پایداری در کشاورزی، ارتقای اعتبار محصولات میان مصرف کنندگان و کاهش هزینه ها نقش آفرینی داشته باشد.
«بسته طرح های مشترک حوزه کشاورزی هوشمند» جز اهداف معاونت علمی است. در این ماموریت طرح های «تشخیص هوشمند عوامل خسارتزای کشاورزی»، «تهیه بنسازه مدیریت آفات»، «سیستمهای کنترل هوشمند گلخانهای»، «تولید پهپادهای گرده افشان»، «پایش تصویری مزارع» و «طرح الگویی سامانهی پشتیبانی تصمیمگیری»، اجرایی می شوند.
نظر شما