به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: برای راه اندازی دفاتر تسهیلگری در محلات هدف بازآفرینی شهری در سایر شهرستانهای استان نیز حمایت لازم را از بخش خصوصی انجام می دهیم چون این دفاتر کمک حال دولت و شهرداری ها در امور مربوط به محلات هدف بازآفرینی شهری است.
وی با بیان اینکه محله سعدی جنوبی شهر زنجان که اولین دفتر تسهیلگری در این منطقه ایجاد شده دارای بافت فرسوده باارزش تاریخی است، افزود: این استان ۱۲۰۰ هکتار بافت فرسوده دارد که از این میزان ۵۱۱ هکتار در شهر زنجان قرار دارد.
اسماعیلی افزود: فراخوان لازم در این زمینه داده میشود تا افرادی که در حوزه بازآفرینی شهری تخصص و تجربه لازم را دارند در محلات هدف مشارکت کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه دفاتر تسهیلگری با هماهنگی و حمایت دولت فعالیت می کنند، گفت: نوع کاری این دفاتر به پروژههایی بستگی دارد که در محلات هدف بازآفرینی شهری تعریف شده است.
اسماعیلی با تاکید بر اینکه در این محلات باید همه پیوستهای اجتماعی و معیشتی دیده شود، افزود: کاری که در این محلات انجام می شود باید مورد رضایت مردم باشد که تحقق این مهم مستلزم آن است که همه پیوست ها دیده شود.
وی با اشاره به نقش دفاتر تسهیلگری به عنوان کمک حال دولت و شهرداری ها در بازآفرینی محلات هدف شهری، گفت: این دفاتر راهنماییها، اطلاعات و مشوق های لازم را به ساکنان برای تحقق اهداف و سیاست ها برای بازآفرینی شهری ارائه میدهند.
اسماعیلی افزود: سایر افرادی هم که در دیگر محلات هدف بازآفرینی شهری ساکن هستند میتوانند از امکانات و خدمات این دفاتر استفاده کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان ادامه داد: این دفاتر کمک میکنند تا مردم راحتتر از نوع خدمات و تسهیلات ارائه شده برای نوسازی واحدهای مسکونی خود باخبر شوند و در واقع کار دفاتر تسهیلگری بخشی از وظایف ستاد باز آفرینی شهری است.
اسماعیلی بر لزوم تقویت همکاری مطلوب رسانهها نسبت به اطلاع رسانی دفاتر تسهیلگری در زنجان تاکید کرد و گفت: باید شرح وظایف و خدمات این دفاتر به خوبی توسط رسانههای گروهی تبیین شود و مردم بتوانند از این دفاتر کمک بگیرند.
وی با بیان اینکه ستاد بازآفرینی شهری یک ماموریت جدید است که در وزارت راه و شهرسازی شکل گرفته، ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با راه اندازی این دفاتر در قالب مدیریت شهری، اطلاعات مطلوبی به مردم داشته باشیم.
نظر شما