۲۷ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳

با حضور حجت الاسلام قاضی عسکر؛

آیین تکریم و معارفه مدیر حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد

آیین تکریم و معارفه مدیر حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد

آئین تکریم و معارفه مدیر حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم (ع) با حضور حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع)، معاونین آستان مقدس، اساتید و طلاب علوم دینی، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین تکریم و معارفه مدیر حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم (ع) با حضور حجت الاسلام قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع)، معاونین آستان مقدس، اساتید و طلاب علوم دینی، برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم از خدمات حجت الاسلام ناصر پناهی مدیر سابق حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم (ع) تقدیر و حجت الاسلام مجید عظیمی به عنوان مدیر جدید این حوزه علمیه منصوب شد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در این آئین به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌های مجدانه و خالصانه حجت الاسلام پناهی در سال‌های مدیریت حوزه حضرت عبدالعظیم (ع) اظهار داشت: به ثمر رسیدن فعالیت‌ها در زمینه‌های آموزشی و پرورشی بسیار دشوار بوده و سطح آموزشی مطلوب حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم (ع) در میان حوزه‌های استان تهران، مرهون تلاش‌های اساتید و مسئولین دلسوز این مجموعه است.

وی افزود: در حوزه‌های علمیه با توجه به لزوم بروزرسانی شیوه‌های تدریس، برنامه‌های آموزشی و تبلیغی و با عنایت به تغییر روش‌های تربیتی مناسب با نیازهای نسل جدید، توقع می‌رود تا در دوره جدید مدیریت این حوزه علمیه در ادامه راه گذشته، سرعت حرکت و رشد علمی متناسب با روش‌های نوین آموزشی و تربیتی شتاب گیرد تا فارغ التحصیلان این مدرسه علمیه بتوانند با تکیه بر دو امر علم و تهذیب سرآمد بوده و برای جامعه مثمر ثمر باشند.

قاضی عسکر با اشاره به نیازهای روز جامعه خاطر نشان ساخت: با توجه به نیاز امروز در حوزه‌های فرهنگی، تربیتی و اجتماعی هم در داخل کشور و هم در حوزه بین الملل، طلاب عزیز باید با کسب بنیه علمی قوی در علوم مختلف و با برنامه ریزی دقیق پرورش یافته تا پاسخگوی نیازهای دینی و معرفتی مردم باشند.

وی با تأکید بر لزوم توجه بیشتر به فرصت‌ها ابراز داشت: طلاب عزیز باید قدر فرصت‌های پیش روی خود را بدانند و دائماً اطلاعات خود را در حوزه‌های مختلف بروزرسانی کنند تا بتوانند پاسخگوی نیازهای گوناگون نسل جوان باشند، زیرا دوری از مسائل روز نتیجه‌ای جز انزوا در بر نخواهد داشت.

رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مؤلفه‌های مورد نیاز طلاب علوم دینی در راستای کامیابی در این مسیر نورانی، تصریح کرد: اخلاص و انگیزه الهی یکی از مهمترین شاخصه‌ها در مسیر طلبگی است؛ شهید سلیمانی بدون هیچ چشم داشتی فقط برای خداوند کار می‌کرد و به همین منظور خداوند علاوه بر اجر اُخروی در همین دنیا نیز او را عزیز مردم نمود و همواره می‌توان از آن شهید بزرگوار به عنوان الگو و فردی مخلص یاد کرد.

وی همراهی علم و عمل را اصلی مهم در مسیر رشد و تعالی طلاب توصیف کرده و خاطر نشان ساخت: در روایات ائمه معصومین علیهم السلام آمده است، عالمی که به علم خود عمل نمی‌کند مانند درختی است که ثمری ندارد؛ توصیه به مردم نیازمند آن است که قبل از آن مبلغ، خود نیز عامل باشد تا سخنش در قلب‌ها رسوخ و در نتیجه در حوزه تبلیغ دین، موفق و مؤثر واقع گردد. انتخاب دوست و همراه خوب در مسیر طلبگی، موضوعی است که باید طلاب جوان به آن توجه ویژه ای داشته باشند، زیرا همنشین خوب سبب رشد و تعالی انسان می‌گردد. اگر شما طلاب عزیز با در نظر گرفتن رضای الهی و با تلاش و دوری از دنیاطلبی در این مسیر گام بردارید، بی شک طبق وعده الهی در قرآن کریم از جانب خداوند تأمین خواهید شد و هیچگاه خداوند شما را تنها نخواهد گذاشت.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در پایان تلاش و کوشش مضاعف و تحمل سختی‌ها، حفظ شئونات روحانیت و پرهیز از کبر و غرور را از دیگر اصول اساسی برای طلاب برشمرده و اظهار داشت: نتیجه تحصیل علم و دانش و حرکت در مسیر نورانی علم آموزی علوم دینی باید منجر به حصول ملکه تقوا گردد، در غیر این صورت تلاش‌ها و کوشش‌ها در این مسیر به نتیجه‌ای نخواهد رسید.

کد خبر 5684969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha