به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محسن منصوری ظهر شنبه در همایش بزرگداشت علامه محمدتقی مصباحیزدی و آئین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر استان همدان بیان کرد: علامه مصباحیزدی را به زمان شناسی و اولویت شناسی میشناسیم، ایشان همواره موضوعات اصلی را در اولویت قرار میداند و فرعیات را در مرحله بعد.
وی با بیان اینکه علامه بر کادر سازی تمرکز کرده بود، افزود: کادر سازی علامه در طرح ولایت و مؤسسه امام (ره) کاملاً مشهود است و در این مؤسسات کادر مورد نیاز انقلاب تربیت و تولید شد.
معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به اینکه علامه مصباحیزدی را به میدان داری میشناسیم، اظهار کرد: در میدان بودن از ویژگیهای بارز ایشان بود، در تاریخ اسلام علمایی داریم که در میدان مبارزه حاضر نمیشدند اما علامه همیشه در میدان بود و هزینهاش را هم میداد.
منصوری ادامه داد: هر چند بیشترین انتقادات بر ایشان بود اما او جدی تر در صحنه حضور پیدا میکرد و از آبروی خود مایه میگذاشت، ایشان همچنین نهایت تواضع را داشت و درس ادب و تواضع و مردم داری را میداد.
وی ادامه داد: ولایت مدادی علامه مصباحیزدی مثالزدنی است، او در حیطه نظری در تراز عالی بودند اما خود را در مقابل ولایت در تراز تواضع قرار میدادند.
منصوری با بیان اینکه تقویت ولایت و حکم ولایت جز ارکان تصمیمگیری ایشان قرار داشت، عنوان کرد: انصافی که در مواجهه با مصادیق مختلف به خرج میدادند و جذب حداکثری همه افراد از دیگر ویژگیهای وی بود.
وی با اشاره به اینکه استمرار بر مسیر حق و استقامت و پافشاری در این مسیر از ویژگیهای بارز ایشان بود، گفت: معمولاً استحکام شخصیتی او بیش از همه چیز رخ مینمود، نهادسازیهایی که ایشان ابداع کردند بسیار بارز است همچنین آنها را به بهترین شکل پیش برده و به سرانجام رساندند.
منصوری خاطر نشان کرد: در ابتدای انقلاب اسلامی امام (ره) انقلاب را معماری کردند و بعدها علامه مصباحیزدی حکم معمار مسائل دینی و حوزوی را پیدا کردند همچنین طرح ولایت یادگاری ارزشمند از ایشان است و دردوره ما جاری و ساری است.
وی ادامه داد: ایشان در کنار توجه به مسائل کلان به جزئیات هم توجه داشت و سلسله جلسات و وقتهایی را برای یک فرد اختصاص میداد که باعث رشد فرد و جلب محبت آن فرد میشد و راز دلدادگی نسل جوان به علامه از این جنس است.
نظر شما