به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا ترقی، شامگاه دوشنبه در ویژه برنامه ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی در محل مسجد جامع تربت حیدریه اظهار کرد: در فرآیند انقلاب چه در استقرار نظام اسلامی و چه در بخش تدوین قانون اساسی و استقرار نظامات اداری و مدیریتی کشور با مخالفتها و موانع مختلفی روبرو بودیم و از همان ابتدا شاهد دشمنی جریانات تجزیه طلب و ضد انقلاب بودیم که نمیخواستند نظامی با چارچوب اسلام تأسیس شود، اما ملت پشت سر امام خود حرکت کرد و نظام اسلامی را مستقر و قانون اساسی برگرفته از دین مبین اسلام را تدوین کردند.
رئیس حزب موتلفه اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: تا کنون دو مرحله از انقلاب اسلامی یعنی ایجاد و تثبیت انجام شده و سه مرحله آن یعنی دولت سازی، جامعه سازی و تمدن اسلامی باید در گام انقلاب به ثمر بنشیند.
وی افزود: ملت ایران با فداکاری و مقاومت و ایستادگی راه اول انقلاب را با استقرار نظام جمهوری اسلامی برداشته و امروز در فرایند انقلاب به دنبال مرحله دولت سازی و جامعه سازی اسلامی هستیم.
ترقی گفت: دولت اسلامی باید برنامه، قوانین و عناصر و کارگزاران آن با معیارهای اسلامی و دینی انطباق داشته باشد و این مهم زمانبر بوده و مهمترین رکن آن کادرسازی است.
رئیس حزب موتلفه اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: امروز تا چشم انداز تمدن بزرگ اسلامی فاصله زیادی داریم و باید جامعه خود را در همه ابعاد اسلامی ودر تربیت نسل جامعه تلاش کنیم و سبک زندگی اسلامی را در جامعه پیاده کنیم.
وی گفت: دولت اسلامی باید برنامه، قوانین و عناصر و کارگزاران آن با معیارهای اسلامی و دینی انطباق داشته باشد و این مهم زمانبر است و مهمترین رکن آن کادرسازی است.
ترقی گفت: تاکنون دو مرحله از انقلاب اسلامی یعنی ایجاد و تثبیت انجام شده و سه مرحله آن یعنی دولت سازی، جامعه سازی و تمدن اسلامی باید در گام دوم انقلاب به ثمر بنشیند.
رئیس حزب موتلفه اسلامی خراسان رضوی افزود: اگر انقلاب در همه ابعاد زندگی ما نفوذ پیدا میکرد امروز میتوانستیم طعم شیرین انقلاب را در همه عرصهها مشاهده کنیم.
وی تاکید کرد: هم افزایی و وجود نیروهای انقلاب اسلامی موجب خواهد شد که دولت مردمی به نتایجی که برای انقلاب طراحی کرده است برسد.
ترقی با اشاره به پرسش امروز جوانان مبنی بر اینکه چرا نتوانستیم در این چهار دهه معیارها و اهداف را محقق کنیم، گفت: اگر به جریانهایی که در مدیریت کشور حاکم بودند توجه کنیم پی میبریم دو تفکر در جریان انقلاب وجود داشتند که ریشه در جریانات سیاسی قبل و بعد از انقلاب داشته اند.
رئیس حزب موتلفه اسلامی خراسان رضوی تاکید کرد: تفکر آن است که میگوید اداره جامعه را به مردم واگذار کنیم و تفکر دیگر که برگرفته از معیارهای امامین انقلاب و اسلام میباشد معتقد است باید در جامعه اسلامی که برای آن شهدای فراوانی جان دادند خدا و ارزشهای دینی حاکم باشد و اداره کشور براساس مبانی دینی باشد.
وی گفت: تفکری که در دهه نود بر کشور حاکم بود به دنبال مذاکره و برجام و نجات کشور از بیرون بود و به همین خاطر در خیلی از حوزهها عقب افتادیم.
نظر شما