منیره تقوایی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه آلودگی روی مقره های برق، منجر به قطعی یا اتصالی می شد، اظهار کرد: از این رو توانستیم در این شرکت برای اولین بار محصولی را تولید کنیم که قطعی جریان برق شبکه به دلیل آلودگی محیط را به حداقل برسانیم.
وی اضافه کرد: در مناطق آلوده و مرطوب کشور (جنوب کشور) سالها با مشکل قطعی برق در شبکه مواجه هستیم که شستشوی دورهای یا استفاده از پوششهای وارداتی از جمله راهکارهایی بود که برای مقابله با این مشکل دربخش انتقال و فوق توزیع به کار گرفته می شد.
مدیرعامل شرکت با بیان اینکه استفاده از پوشش های وارداتی یا شستشوی دوره ای هزینه زیادی دارد، خاطر نشان کرد: همچنین با شستشو نیز بیشتر شاهد قطعی برق هستیم از این رو استفاده از پوشش هایی که چنین مشکلاتی نداشته باشد را در این شرکت به کار گرفتیم.
تقوایی گفت: این پوشش ها یک لایه رسانایی هستند که جریان برق را به سمت زمین نمی فرستد ضمن اینکه خواص آبگریزی و میزان عایق بالایی دارد. همچنین از لحاظ قیمتی ۶۰-۵۰درصد نسبت به نمونه خارجی قیمت پایین تری دارد.
وی با تاکید بر اینکه این محصول بر اساس استانداردهای لازم به تولید رسیده است، گفت: اکنون در مرحله تجاری سازی صنعتی این پوشش ها هستیم؛ البته که قرارداد اولیه برای بکارگیری این پوشش ها در مقره های برق منطقه ای را منعقد کردیم و بنا داریم نیاز کشور را تامین کنیم.
وی تاکید کرد: ما در این شرکت که اکثرا بانوان در آن فعال هستند در راستای گسترش خط تولید قدم برمیداریم و در صدد ایجاد فضای صادراتی به کشورهای خاورمیانه، عراق، سوریه و پاکستان هستیم.
تقوایی خاطر نشان کرد: بر اساس آزمایشاتی که انجام دادیم، هر ۱۰ سال یکبار نیاز است که مقره های برق با این محصول پوشش دهی شوند.
نظر شما