۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۱۴

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران:

کارت زرد به فرمانداران و بخشداران/ مازندران از زباله پاک شود

کارت زرد به فرمانداران و بخشداران/ مازندران از زباله پاک شود

ساری- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران در پی تعلل فرمانداران و بخشداران در اجرای شیوه نامه پاکسازی معابر به آنها تذکر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا علیخانی بعد از ظهر سه شنبه در نشست قرارگاه ساماندهی معابر مازندران که با حضور اعضای قرارگاه، معاونین عمرانی فرمانداران و بخشداران استان در استانداری مازندران برگزار شد، با بیان اینکه فرمانداران به عنوان شخص اول شهرستان وظیفه اجرای شیوه نامه و نظارت بر حسن اجرای کار را دارند، اظهار کرد: از فرمانداران انتظار می‌رود تا پیگیری و رصد نمایند و از عواملی که در اجرای کار کوتاهی می‌کنند، برخورد کنند.

علیخانی از فرمانداران خواست تا با روش‌های نرم افزاری، سخت افزاری و فرهنگ سازی شیوه نامه را به درستی اجرا کنند، افزود: بخشداری که اعلام می‌کند اجرای شیوه نامه را نمی‌تواند، بدون تعارف بگوئیم که ناکارآمد است و برای آنها فکری خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دهیاران و راهداران باید پیگیر کار باشند و کوتاهی در جمع‌آوری زباله و پاکسازی معابر استان قابل قبول نیست، یادآورشد: مدیریت پسماند در استان به نقطه‌ای رسیده است که برای آن قرارگاه تشکیل دادیم و متأسفانه استان به نماد زباله تبدیل شده است.

معاون عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه شیوه نامه مدیریت پسماند معابر به همه فرمانداران ابلاغ شده است، تصریح کرد: فرمانداری‌ها موظف به اجرا و پیاده سازی شیوه نامه هستند و ادارات تابع، شهرداران، بخشداران، راهداران و دهیاران ملزم به اجرا می‌باشند.

علیخانی عاری سازی سطح مازندران از جاده تا رودخانه و سواحل از زباله بزرگترین هدف طرح است، گفت: ۳ روز تا اجرای ضرب الاجل طرح باقی مانده است و در خیز اول ظرف ۳ روز آینده تمامی زباله‌های سطح خیابان، جاده، سواحل و رودخانه‌های استان جمع آوری شود و پس از آن نیز تمیز نگهداری شود.

معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به اینکه به مدیرانی که در اجرای شیوه نامه کوتاهی کنند در مرحله اول تذکر کتبی، در صورت تکرار توبیخ کتبی و در نهایت به استاندار جهت تصمیم گیر معرفی می‌شوند.

علیخانی از اتمام حجت با همه مدیران اجرای طرح خبر داد و افزود: معاونین فرمانداران، شهرداران، بخشداران و دهیاران نمونه بر اساس ارزیابی عملکرد انتخاب می‌شوند و به ۳ بخش برتر، خودروی حمل زباله اختصاص خواهد یافت.

وی آراستگی جاده‌ها و خط کناره، ایجاد فضای سبز و رعایت بهداشت محیط، جلوگیری از آسیب به محیط زیست و ایجاد فضای جذاب برای گردشگران را از اهداف مهم این طرح برشمرد و اظهار کرد: بخشداران و شهرداری‌ها برای دپوی زباله آینده نگری کنند.

کد خبر 5709574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهاجر IR ۲۳:۲۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۵
      0 0
      چندین ساله که کنار دریا بوی گند زباله ها و شیرابه هاشون و نمای زشتش مارو اذیت میکنه،منتها مدیران محموداباد،نالایق و همه زمینخوار،مدیر میشن جنگل مفت بردارن زمین مفت بردارن،و هیچ کدوم دلسوز نیستن
    • UA ۰۸:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
      0 0
      آقای استاندار .لطفا بیایین از نوشهر تا رویان خود جاده اصلی کنار جاده .زباله دانی شده کثافت..روستاها هم افتضاح. چرا بخشدار. وفرماندار نوشهر .الان مدتی جمع آوری زباله .ودهیارها جمع آوری زباله از روستاهارو بدرستی انجام نمیدن..حالا خوبه درآمد دهیاری سربه فلک کشیده..
    • UA ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
      0 0
      نظافت روستاها غرب مازندران افتضاحه
    • یک هموطن IR ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
      0 0
      شهر چمستان و روستاهای اطراف هم همینطور از زباله مخصوصا روستای عباسکلا دهیاری صفر
    • دوست IR ۱۴:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
      0 0
      سلام آقای استاندار ای کاش یه ضرب العجل هم به مسئولین استان بدید در خصوص معضل ترک محله ساری چون اهالی این محل بجز مشکل بهداشت با مشکلاتی همچون عدم امنیت، مشکلات اجتماعی (اعتیاد)به سر می‌برند. در گذر از معابر این محل به راحتی ته سرنگهای عفونی افراد معتاد قابل مشاهده است که این خود یک فاجعه انسانی است.