به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه مشترک وجیهالله جعفری رئیس هیئت عامل ایمیدرو، عطاالله معروفخانی مدیرعامل، معاونان و مدیران شرکت فولاد هرمزگان، کامران داستانی سرپرست و تعدادی از اعضای اعضای هیئت مدیره منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با موضوع بررسی مسائل و چالشهای فولاد هرمزگان در زمینه اجرای طرحهای توسعهای برگزار و راههای برطرف شدن آنها مطرح شد.
در این جلسه، هر یکی از معاونان و مدیران شرکت فولاد هرمزگان مسائل و نقطه نظرات خود را نسبت به این شرکت مطرح کردند که ازجمله آنها میتوان به تسریع در اجرای طرحهای توسعهای با حمایت ایمیدرو، حل مشکل محدودیتهای برق و گاز با مساعدت وزارت صمت به ویژه در زمینه احداث نیروگاههای جدید، تسهیل در صدور مجوزها از سوی دولت و وزارت صمت، توسعه زیرساختهای حمل و نقل ریلی به خصوص اسکله منطقه ویژه اشاره کرد.
تکمیل زنجیره تولید فولاد هرمزگان با اجرای پروژه نورد گرم
در ابتدای نشست مدیرعامل فولاد هرمزگان با رئیس هیئت عامل ایمیدرو، عطاالله معروفخانی با اشاره به حمایتهای ایمیدرو از توسعههای فولاد هرمزگان، بیان کرد: فولاد هرمزگان به دلیل موقعیت ویژه خود و قرار گرفتن در کنار آبهای آزاد و زیرساختهای آماده، پتانسیلهای زیادی برای اجرای طرحهای توسعهای دارد. خوشبختانه به همت معاونان، مدیران و کارکنان دلسوز و متعهد، طی دو سال گذشته توانستیم کارهای بزرگی در فولاد هرمزگان انجام دهیم که رکوردشکنیهای پیاپی در تولید ماهیانه فراتر از ظرفیت اسمی علیرغم همه محدودیتها به ویژه قطعیهای برق و گاز و آغاز عملیات اجرایی چندین طرح توسعهای از جمله آنها بوده است. همچنین در صورتی که تامین گاز فولاد هرمزگان به شرایط عادی بازگردد، میتوانیم از ظرفیت اسمی تولید سالیانه تختال عبور کنیم.
وی افزود: با اجرای طرحهای توسعه فولاد هرمزگان شاهد ایجاد اشتغال برای چندین هزار نفر خواهیم بود و انتظار داریم با حمایت ایمیدرو، نورد گرم را به عنوان یکی از این پروژهها عملیاتی کنیم تا به این ترتیب، زنجیره تولید در فولاد هرمزگان کامل شود. در صورتی که پروژه نورد گرم اجرایی شود، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده مصرف انرژی و هزینههای حمل و نقل و به صورت کلی هزینهها کاهش خواهد یافت و زنجیره تولید در فولاد هرمزگان تکمیل خواهد شد.
مدیرعامل فولاد هرمزگان با بیان اینکه در چهار ماه متوالی علیرغم همه توطئههای دشمنان علیه کشور رکوردشکنی کردیم، گفت: هر قدر در منابع انسانی سرمایهگذاری کنیم، به سود مجموعه خواهد بود و این تجربه بارها ثابت شده است. فولاد هرمزگان برای بیش از پنج هزار نفر اشتغال ایجاد کرده و طی دو سال اخیر در رابطه با بهبود وضعیت منابع انسانی اقدامات موثری صورت داد که همین امر باعث ایجاد دلگرمی و استحکام دلبستگی کارکنان به سازمان و به تبع آن رکوردشکنیهای پیاپی شده است.
معروفخانی در پایان به انجام مسئولیتهای اجتماعی فولاد هرمزگان اشاره و تصریح کرد: تحت پوشش قرار دادن ۲۰ هزار نفر یتیم زیرمجموعه کمیته امداد، کمک به زلزلهزدگان و سیلزدگان استان هرمزگان، کمک به موسسات خیریه، کمک به ورزش استان هرمزگان، اهدای اکسیژن و ماسک رایگان به بیمارستانها ازجمله اقدامات فولاد هرمزگان در حوزه مسئولیتهای اجتماعی بوده است.
فولاد هرمزگان پیشران توسعه صنعت فولاد در هرمزگان
وجیهالله جعفری، رئیس هیئت عامل ایمیدرو با تقدیر از فعالیتهای فولاد هرمزگان به ویژه رکوردشکنیها و اخذ استانداردها، عنوان کرد: فولاد هرمزگان یک مجموعه پویا و شاداب است و رکوردشکنیهای اخیر نیز بر این موضوع تاکید دارند. همواره به دنبال حل مشکلات صنعت فولاد هستیم و تلاش داریم این مشکلات به حداقل برسند.
وی با اشاره به مکانیابی فولاد هرمزگان در استان هرمزگان، عنوان کرد: این شرکت نسبت به دیگر فولادسازان از موقعیت بهتری برخوردار است و این موضوع باعث میشود به دنبال پررنگتر کردن نقش این شرکت در توسعه صنعت فولاد کشور و استان هرمزگان باشیم. این شرکت با جایگاهی که در سالهای اخیر کسب کرده است، میتواند پیشران توسعه صنعت فولاد در استان هرمزگان باشد و نقش ممتازی را در رسیدن به هدف تولید ۱۰ میلیون تن فولاد ایفا کند.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به ذخایر خوب سنگآهن در استان هرمزگان، بیان کرد: فولاد هرمزگان میتواند با کمک مسئولان استانی به معادن استان وصل شود و از تامین مواد اولیه به صورت پایدار اطمینان یابد. فولاد هرمزگان با عملکرد خود در سالهای اخیر توانسته به یک برند متعبر در سطح کشور و بینالمللی مطرح شود و دیگر نمیتوان به آن نگاه منطقهای و محدود داشت و باید به این شرکت به صورت ملی نگاه شود. انتظار داریم مدیران شرکت موضوع اتصال به معادن را پیگیری کنند و ایمیدرو از این موضوع حمایت خواهد کرد.
جعفری در پایان تاکید کرد: توسعه زنجیره باید در فولاد هرمزگان اتفاق بیفتد و این موضوع میتواند به زنجیره اقتصاد کشور کمک کند. هر اندازه که ظرفیت تولید شرکت فولاد هرمزگان افزایش یابد، این موضوع میتواند به کاهش قیمت تمام شده تولید در این شرکت کمک کند. علاوه بر این، از آنجا که یکی از مشکلات صنعت فولاد کشور کمبود ورق فولادی است، احداث واحد نورد گرم در فولاد هرمزگان میتواند به تامین ورق صنایع مصرفکننده کمک کند. البته در این رابطه باید کارشناسیهای لازم جهت تولید محصولات ویژه صورت گیرد. ضمن اینکه فولاد هرمزگان با توجه به موقعیت استراتژیک خود میتواند با صادرات ورق نقش خوبی در صادرات صنعت فولاد ایفا و کسب ارزش افزوده قابل ملاحظهای را کسب کند.
در پایان جلسه، وجیهالله جعفری و هیئت همراه از خطوط تولید فولاد هرمزگان و طرحهای توسعهای در دست اجرا مانند پروژه ۹۰۰ هزار تن احیا مستقیم در داخل سایت و نیز ۱.۷۲ میلیون تنی احیا مستقیم تنی ستاره سیمین هرمز بازدید کردند.
نظر شما