به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی با موضوع اعیاد ماه شعبان، در سخنانی اظهار کرد: در جامعه اسلامی بویژه در عصر کنونی که تهاجم فرهنگی عقاید و افکار مردم خصوصاً نسل جوان را هدف قرار داده، همگان باید در راستای تحقق اهداف و آرمانهای مهدویت و انتظار بیش از پیش تلاش کنیم.
وی بر ضرورت مهیاسازی زمینه برای انتظار فرج و مهدویت در جامعه تاکید کرد و گفت: انقلاب اسلامی وظیفه دارد که دنیا را برای مهدویت آماده کند و ما نه تنها خود و جامعه اسلامی ایران، بلکه کل عالم را باید متوجه مهدویت کنیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل به دستورالعمل ارسالی از وزارت کشور در خصوص اجرای پرشور برنامههای اعیاد ماه شعبان اشاره کرد و گفت: برای اجرای برنامههای گسترده در مناطق مختلف استان باید تمامی دستگاههای عضو ستاد ساماندهی شئون فرهنگی، در ستاد استانی مهدویت تقسیم کار کرده و در بحث مهدویت تلاش کنند.
عمل به توصیه مقام معظم رهبری در بزرگداشت اعیاد شعبانیه اولویت برنامههای فرهنگی
حجت الاسلام جعفرزاده به دیدار اخیر مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی با مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: رهبر انقلاب در این دیدار اجرای شایسته برنامههای «سلام فرمانده» و «جشن بزرگ عید غدیر» را مورد تحسین قرار داده و بر اجرای باشکوه مراسم نیمه شعبان توصیه کرد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل با تاکید بر اجرای پرشور مراسم اعیاد ماه شعبان و عمل به فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر گرامی داشت این ایام و توجه به فرهنگ مهدویت و انتظار، بهره مندی از ظرفیتهای مردمی را در این برنامهها ضروری دانست.
حجت الاسلام جعفرزاده ایجاد فضای شور و نشاط در سطح شهر را از اهداف برنامههای اعیاد شعبانیه عنوان کرد و گفت: برگزاری جشن بزرگ خیابانی به مدت ۳ روز در ایام نیمه شعبان همراه با برپایی غرفههای فرهنگی، مشاوره دینی، غرفه سنجش سلامت، ایستگاه صلواتی، کاروان شادی و نورافشانی با عنوان «صبح امید ظهور»، تجلیل از متولدین ماه شعبان به اسامی مهدی، احیای شب نیمه شعبان در مساجد و فضاسازی و آذین بندی سطح شهر از برنامههای اعیاد شعبانیه در اردبیل است.
مدارس و مساجد جامعه هدف ستاد ساماندهی شئون فرهنگی اردبیل
عضو شورای فرهنگ عمومی استان برگزاری مراسم در مساجد و مدارس را از دیگر برنامههای این ایام عنوان کرد و گفت: ۱۴ مسجد و ۱۲ مدرسه شاخص و محوری برای اجرای مراسم بزرگ اعیاد ماه شعبان مد نظر است تا با حضور مسئولین، اقشار مختلف مردم و دانش آموزان مراسم فاخر و پرمحتوا در این اماکن برگزار شود.
حجت الاسلام جعفرزاده افزود: طبق جلساتی که با مدیر کل آموزش و پرورش، اعضای کارگروه مهدویت، مسئولین تشکلهای دینی، کانونهای فرهنگی، تبلیغی و کنشگران فرهنگی برگزار شد، بر اولویت قرار دادن جریان مردمی و اجرای برنامهها با عنوان «ستاد مردمی بزرگداشت اعیاد شعبانیه و دهه مهدویت» تاکید شده است.
وی افزود: برگزاری نشستهای تخصصی در دانشگاه و حوزه علمیه و انعکاس برنامه از رسانه استانی، اجرای پویش بزرگ کتابخوانی در مقطع نوجوانان و بزرگسالان، برنامه فرهنگی «خانه مهدوی و خانواده منتظر»، تشکیل حلقههای صالحین، اجرای مسابقات ورزشی، اجرای مراسم در هیئتهای مذهبی، مؤسسات و خانههای قرآنی از دیگر برنامههای اعیاد بزرگ ماه شعبان است که با همکاری ادارات، نهادها و تشکلهای مردمی در مناطق مختلف استان اردبیل برگزار میشود.
نظر شما